İnce'nin 'FETÖ' dediği kumpası Rusya'ya yıktı

İnce'nin 'FETÖ' dediği kumpası Rusya'ya yıktı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 'deepfake' iddialarına ilişkin olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

FETÖ'cülerin hedefi haline gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, FETÖ'cüler tarafından ortaya atılan ve CHP'liler tarafından da desteklenen 'kaset' ve 'para aldığı' iddialarına veryansın ederek, bugün cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu.

Bu kararın ardından CHP Lideri ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP lideri, İnce'nin adaylıktan çekilmesi üzerinden kendilerine gelen 'FETÖ' tepkilerini savuşturmak için yaşananlardan Rusya'yı sorumlu tuttu.

"KASETLERİN ARKASINDA SİZ VARSINIZ"

'Deepfake' iddialarına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Rus Dostlarımız, dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, deepfake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız."

Öte yandan Kılıçdaroğlu, paylaşımını hem Türkçe hem de Rusça yaptı.

NE OLMUŞTU?
Son dönemde sosyal medya üzerinden bir takım kaset ve montajlar paylaşılmaya başlandı. 14 Mayıs'a günler kala yapılan paylaşımlardan biri de Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yönelik oldu. İnce hakkındaki iddiaları yalanlayarak FETÖ'cülerin kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Yaşananlar sonrası İnce bugün adaylıktan çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler