İmamoğlu'na kızanlar, AKP'li başkanının bu fotoğrafına ne diyecek?

İmamoğlu'na kızanlar, AKP'li başkanının bu fotoğrafına ne diyecek?

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinin AKP'li belediye başkanı Ali Rıza Özdemir'in Yunus Emre türbesinin penceresinde garip bir şekilde otururken çekildiği fotoğrafları ortaya çıktı. İste o fotoğraf...

Aksaray ilinin Ortaköy ilçesinde bulunan Yunus Emre türbesinde fotoğraf çektiren ilçenin AKP'li Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir'in fotoğrafı görenleri hem şaşırttı hem de tepkilere neden oldu. Türbenin penceresine oturarak çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Ortaköy ilçenin AKP'li Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir'i görenler tepki gösterdi.

Daha önce, 2020 yılında İstanbul'un fethinin 567. yılı nedeniyle Fatih Sultan Mehmed'in türbesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun türbenin etrafında elleri arkasında dolaşmasına hükümet yetkilileri tepki göstermişti. Bu fotoğrafla ilgili hakkında soruşturma açılan Ekrem İmamoğlu ifade de verdi.

O dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görüntüleriyle ilgili, "Ben de saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Bana göre suçtur. Böyle bir görüntü olamaz" ifadelerini kullandı.

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir'in tepki çeken o fotoğraf

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na soruşturma açılan o fotoğraf

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler