İDDAA TAHMİNCİSİ VE YAZARI OĞUZHAN IŞIK,  ‘İDDİA’LI TAHMİNLERİLYE  NGAZETE’DE

İDDAA TAHMİNCİSİ VE YAZARI OĞUZHAN IŞIK, ‘İDDİA’LI TAHMİNLERİLYE NGAZETE’DE

İLK YAZI VE İLK TAHMİNLER , YARIN NGAZETE’DE

İDDAA tahminleriyle iddialı yazıları ve sonuçlar elde eden Oğuzhan Işık da artık NGazete ailesine katıldı. 
Bundan böyle Işık İddia oyun tahminleri ile Cuma, Pazar ve Salı günleri sizlerle olacak. 

Cuma günleri yayınlanacak yazısında Cuma ve Cumartesi günü tahminlerini, Pazar günü yayınlanacak yazılarında Pazar ve Pazartesi,  Salı günü yayınlanan yazılarında da Salı-Carşamba-Perşembe günü tahminlerini sizlerle paylaşacak.
 

OĞUZHAN IŞIK KİMDİR

1991 yılında İstanbul’da doğdu.1998 senesinde İstek Semiha Şakir ilkokulu’na başladı. 2005 yılında İlhami Ahmet Örnekal ilkokulu’ndan mezun oldu.2006 yılında Çamlıca Anadolu Bilfen lisesi’nde Türkçe-Matematik bölümünde okudu. ve 2009 senesinde mezun oldu. Son olarak 2009 senesinde girdiği  Yeditepe Üniversitesi’ni  %50 burslu İngilizce Uluslararası Finans Bölümünden 2016 senesinde mezun oldu.

İstatistiksel analizleri ve sayıları sevdiği için bölümümü severek bitirdi.2009 senesinde ilk olarak zevk ve eğlence olarak oynamaya başladığı iddaa oyununu,başarılı tahminleri ve analizleri olduğundan ötürü macadogru.com dan henüz öğrenciyken iddaa yazarlığı teklifi aldı.  Ve 2015 Nisan’da başladığı iddaa analizi ve yazarlık kariyeri  bu sitede 2015 Mayıs ayında sitenin yabancı firmaya satılmasıyla sona erdi.

Yeditepe Üniversitesi’nde zorunlu seçmeli staj dersi olduğundan ilk stajını 2015 Haziran’da Ht Ekşi İnşaat firmasında Muhasebe Departmanı’nda başlayıp 2015 Ağustos ayında bitirdi.2015 Ekim’den 2016 Ocak ayına kadar Hunca Kozmetik firmasında İnsan kaynakları ve Lojistik bölümünde ikinci staj dönemimi bitirdi.2016 Şubat ayında internetspor.com da tekrar iddaa yazarlığına başladı. 2016 Nisan ayında iddaa yazarlığından ayrıldı.2017 Ocak’tan 2019 Ocak ayına kadar  Eref Travel Turizm firmasında veri uzmanlığı ve kontrat müdürlüğü görevi yaptı.
Işık, 10 senedir başarıyla sürdürdüğü  İddaa analizinde ve yorumculuğunda Türkiye’nin önde gelen isimlerinden .
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya