Kerime Yıldız

Kerime Yıldız

HİLAL DÜŞERSE

Dünden beri ön adı Hilâl olan bir gazetecinin ikinci evliliği gündemde. Evlenmek de boşanmak da haktır. Özel hayat mahremdir. Bizi ilgilendirmez. Kadın, ilk eşiyle anlaşamamış boşanmış. Adam da aynı şekilde. Sonra birbirlerini beğenip Allah’ın emriyle evlenmişler.

Ayıptır yâhu! Güyâ adamın ilk eşi, bütün gerçeği ortaya dökmüşmüş. Yeni evliler, daha önce evliyken görüşüyorlarmışmış. Gerçekten çok ayıp. Olabilir, o zaman tanıştıklarını inkâr etmiyorlar zâten. Neymiş efendim, adam, kadına “abla”; kadın ise adama “kardeşim” diyormuş. Birgün lâzım olacağını nerden bilebilirler? Sonra ikisi de boşanınca aralarında bir yakınlaşma olmuş. Ne var bunda? İki çocuklu Müslüman bir kadına seçim öncesinde bu iftirâların atılması, kesinlikle FETÖ kumpası. Erdoğan için, dâvâ için hayâtını hiçe sayan bir mücâhideye, ancak onlar, böyle çirkin iftira atarlar.

Buradan Reis’e oy verecek seçmeni uyarmak istiyorum. Böyle iftirâlara prim vermeyin! 14 Mayıs, bekâ meselesidir.

Unutmayın!

Hilâl düşerse Kudüs düşer!

…….

Dizi eleştirmeni Murat Soner’in bir latîfesi var. Boğaz’daki gemi kazâlarının sebebi, yalılarda dönen aganigi işlermiş. “Lan burada ne dönüyor!” diye gözü takılan kaptanlar, dümenin kontrolünü kaybediyorlarmış. Soner, yalılardaki aganigi işleri eleştirdikten sonra senaristlere ve yapımcılara seşlenip “puuuuuh!” diye tükürüyor.

Anlaşılan o ki kaptanlar, pelikan yalısından geçerken de dümeni bırakıyorlar.

Şimdi en tepeden en aşağıya kadar, mezkûr gazeteciyi koruyan, kollayan, inanan; âileyi kurtarma kitabını öven, basan, satan, sattıran cümle siyâsetçi, gazeteci, yazar ve akademisyenlere sesleniyorum.

Allah, hepinizi bildiği gibi yapsın! Sâyenizde başörtüsü, bir metre bez parçası oldu.

Duyuyor musun Yeni Akit, Yeni Şafak, Milat, Takvim, Sabah, Güneş, Akşam….?

Duyuyor musun Hayreddin Karaman?

Duyuyor musun Erem Şentürk, Ekrem Kızıltaş, Emin Pazarcı, Hacı Yakışıklı, Nedim Şener, Ahmet Hakan, Ali Karahasanoğlu, Serdar Arseven, Ayşe Böhürler, Hüseyin Öztürk, Hasan Öztürk, Turgay Güler, Sibel Eraslan, Özlem Zengin, Leylâ Şâhin, Meryem Aybike Sinan, Cem Küçük, Fuat Uğur, Râsim Ozan, Nâgehan Alçı, Sâlih Tuna, Melih Altınok, Cemil Barlas, Yıldıray Çiçek, Şükrü Alnıaçık, Hâlime Kökçe, Resul Tosun, Yâkup Köse, Derya Yânık, Fadime Özkan ve daha adını şu an hatırlayamadığım hepiniz!

Hepiniz şöyle bir bana doğru bakın!

PUUUUUUUUUUUUH!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum