Kerime Yıldız

Kerime Yıldız

HEPİMİZ AKŞENERİZ!

Aydın MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır’ın, Meral Akşener hakkında “FETÖ’nün metresi” dediğini duyunca, “Ayıptır ya! Bizim geleneğimizde bir kadının nâmusuna dil uzatmak var mı?” dedim. Sonra güldüm. Çünkü bizim geleneğimizde, özellikle şuuraltı bozuk erkekler, bir kadına kızdı mı hemen nâmusuna dil uzatırlar. 

Mustafa Çakır’a bir sorum var:

Yaptığınız, efeliğe sığmaz! Hadi zorla sığdıralım ama öyle uzaktan, hele de sosyal medyadan efelik olmaz. Bu sözlerinizi, teke tek bir ortamda, altınıza kaçırmadan Meral Akşener’in yüzüne söyleyebilir misiniz?

İmkân ve ihtimâl dışı!


ABDULLAH GÜL, ERDOĞAN’IN TEKLİFİNİ(?) KABUL EDER Mİ?

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, bir süredir ortada dolaşan, “Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adayı olacağı” iddiâlarına, bugün bir yenisini ekledi. 

Ataklı’ya göre, Erdoğan ile Abdullah Gül arasında gizli bir görüşme gerçekleşmiş. Ne yaparsa yapsın oyları yüzde 50’yi bulamayan Erdoğan, hem gücü elinden kaçırmamak hem de ciddî bir yargı tehdidiyle karşı karşıya kalmamak için yeni arayışlara girmiş.

Ataklı’nın Saray kaynaklarına göre Erdoğan, çok kısa bir süre önce Abdullah Gül’le gizli bir görüşme yapmış ve Gül’e, “Bizim partinin Cumhurbaşkanı adayı sen ol! Anayasa’da küçük bir değişiklik yapalım. Başbakanlık sistemini getirelim; ben de seçime, partimin başında gireyim.” demiş.

Eğer bu hesap tutarsa Gül’ün gelişiyle birlikte AKP’den kopan Babacan ve Davutoğlu da geri dönermiş. Saadet’ten kaymalar olur, MHP’ye kaçan oylar da tekrar kazanılırmış. Böylece AK Parti’nin oyu, yüzde 40’ın üzerine çıkarmış ve tek başına bile iktidara gelebilirmiş. Abdullah Gül’ün kabul etmesi hâlinde Erdoğan’ın çok kısa süre içinde erken seçim karârı alabilirmiş.

Bu iddiâlar ne kadar doğrudur, bilemem. Bildiğim tek şey, Abdullah Gül’e böyle bir teklif giderse İstanbul sâhilinde göreceğiniz fes, emin olun ki Gül’ün fesidir. Hemen atladığını falan zannetmeyin. O daha cevap vermeden arkasından bir kadın itmiştir. 

Bu tip iddiâları okuyunca sâdece şöyle diyorum:

Kızım Kayseri, bi çık aradan!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum