Hem Ordu Belediye Başkanı hem de Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi

Hem Ordu Belediye Başkanı hem de Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi

Ordu'da 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 47 oy ile diğer partilerin adaylarının toplamından fazla oy alan Dr Mehmet Hilmi Güler, Turkcell'den de vazgeçmiyor...

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimi sonrası ilk toplantısını 11 Nisan'da gerçekleştirdi. 

Meclisin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yeni dönemin ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni ederek, “Demokratik ortamda güzel bir seçim dönemi oldu ve Ordu’ya yakışır bir seçim gerçekleştirildi. Şimdi ilimize hizmet etmek için hazırız. Geleceğin Ordu’sunu birlikte inşa edeceğiz. Seçim dönemi bitti artık geçim ve yönetim dönemi başladı. Kardeşlik ve dostluk havası içerisinde bunu hayata geçireceğiz. Ordu geliştikçe ülkemiz de gelişecek” dedi.

Dr. Mehmet Hilmi Güler aynı zamanda Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi.  

Ordu’da Türkiye’nin dijital oyun sektöründeki başarıların artması ve gençlere bu alanda istihdam fırsatı oluşturmak amacıyla ‘Dijital Oyun Geliştirme Eğitimleri’ gerçekleştirildi.  

Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Hilmi Güler, dünyada 140 milyar dolarlık bir ciroya sahip oyun pazarında, Türkiye’nin gelirinin yıllık 878 milyon dolara ulaştığını belirtti.

Bu rakamın arttırılması ve Türkiye’nin oyun pazarı pastasından daha fazla pay almasını sağlamak amacıyla geleceğe yönelik vizyoner program ve projeler geliştirdiklerini belirten Güler, “Oyun pazarı gelecekte önemli bir sektör haline gelecek. Buna hazırlıklı olmak ve Türkiye’nin bu sektördeki payını arttırmak, aynı zamanda Ordu ilindeki genç yetenekleri bu alana yönlendirmek için Bilim Sanat Merkezi’nde (BİLSEM) oyun yazılımı eğitimlerini başlatarak gelecek nesillere ışık tutmayı amaçlıyoruz. Süreklilik arz edecek bu eğitimlerle birçok genç ve yetişkinin oyun üretebilir yetkinliğe ulaşmasını hedefliyoruz. Ordu’da başlayan bu projeyle, Türkiye’nin dijital oyun sektöründe başarıları artacak ve dahi çocuklarımız başta olmak üzere istihdam edilememiş gençlerimize de bu alanda da farklı fırsatlar ortala çıkarılmış olacak” dedi. 

Bakalım Dr Hilmi Güler, Ordu Belediye Başkanlığı yanında daha ne kadar Türkcell Yönetim Kurulu Üyeliğini devam ettirecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler