"Helal paramla 10 milyonluk gömlek de alırım"

"Helal paramla 10 milyonluk gömlek de alırım"

Gürsel Tekin: 9 villa, 7 benzin istasyonu olan adama gömleğin fiyatı sorulur mu?


CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, hakkındaki iddialar ile ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda açıklama yapan Gürsel Tekin,  "Ekonomik krizin had safhada olduğu dönemde benim gömleğim ve mal varlığım sorun oldu" dedi. “Benim gömleğimin peşine düştüler" diyen Gürsel Tekin, “Gömleğim bin lira, Gürsel Tekin bin liraya gömlek nasıl alırmış? Helal paramla 10 milyonluk gömlek de alırım. O seni hiç ilgilendirmez" dedi.

GÖMLEK FATURASI GÖSTERDİ

Tekin, daha sonra gömleğin faturasını göstererek, “Gömleğin faturası da burada. Gözlerinizin içine sokayım, utanmayacaksınız, arlanmayacaksınız ama. 9 villa, 11 şirket, 7 tane benzin istasyonu olan bir adama gömleğin fiyatı sorulur mu? Utanmıyor musunuz? Beni de üzen benim arkadaşlarımdı, sözde CHP kılıklılardır. 35 yıldır bu okulun, bu yuvanın çocuğuyum. Siz beni anlayamamışsanız lanet olsun size. Ben bunları anlıyorum, bunlar suç ortakları, bunların acıları var" diye konuştu. 

"Utanmadınız mı? Bir tanesi de bizden aday adayı olmuş" diyen Tekin, "Ama bunların hepsinin hesabını soracağım. Gömleğin fiyatı; 2 gömlek 390 lira yani gömlek 185 lira. Hiç boğazımızdan haram girmemiştir, girmez. Fıtratımızda yok" şeklinde konuştu.  

“7 SÜLALEMİ ARAŞTIRIN”

Hakkındaki iddialara cevap verdiği konuşmasında; “268 dairem, 7 villa ve 8 benzin istasyonum varmış. MASAK’a sesleniyorum, 7 sülalemi araştırın. Böyle bir şey yok. Bunlar varsa eğer babamdan kalan tarlaları da veriyorum, hepsini 10 milyon liraya bırakıyorum. Bu parayı da İstanbul’u beton lobisinden kurtarmak için seçim çalışmasında kullanacağım” ifadelerini kullandı.

“SİZİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Kapalı Çarşı’daki sorunu dile getirdiğini için ‘Gömlek’ konusunun açıldığını iddia eden Gürsel Tekin “İstanbul’da kapalı çarşıya istisnasız en az 40 kere gitmişimdir. Bir türlü gündeme taşıyamadım. Kapalı çarşıda kaç dükkan kapalı olduğunu, ekonomik krizin ne durumda olduğunu bir türlü anlatamadık. Geçen hafta Cuma günü Kapalı Çarşı’ya gittim. Sadece iki sokakta 53 tane dükkan kapalı. 600 yıldır dünyaya hizmet veren dükkanlarımız batıyor. Ancak bazı medya kuruluşları utanmadan televizyonda saatlerce hiçbir dükkanın kapalı olmadığını ve iftira attığımı söylediler. Kuldan utanmıyorsunuz, sizi Allah’a havale ediyorum. Belediye Başkanlığı adaylığım kesinleşirse size açıklayacağım dosyalar var” şeklinde konuştu.

Gürsel Tekin, “Önümüzdeki günlerde size başka bir sürprizim var. İstanbul Mezarlıklar Müdürü çok güzel bir açıklama yapmış. O açıklamayı sizlerle paylaşacağım. Çok acı, gerçekten çok acı" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler