Hedef gösterilen Mabel Matiz'den açıklama

Hedef gösterilen Mabel Matiz'den açıklama

Yeni şarkısı Karakol ve şarkının klibi ile büyük beğeni toplayan müzisyen Mabel Matiz, gericiler tarafından hedef gösterilmesinin ardından açıklama yaptı.

Matiz, "Aşkın, sevginin ve insanlığın bütün hallerini dile getirmeye, el ele tutuşmaya inatla devam" dedi.
Yeni şarkısı 'Karakol'un klibi nedeniyle gericiler tarafından hedef gösterilen müzisyen Mabet Matiz, "Tek tek yetişemediğim mesajlarınıza, yorumlarınıza, Karakol'u böyle güzel içten sarıp kucaklamanıza gönülden teşekkür ederim" dedi.
Müzisyen Mabel Matiz'in yeni şarkısı 'Karakol' dijital müzik platformlarında yayınlandı.
Büyük beğeni toplayan şarkı ve klip, gericiler tarafından hedef gösterildi.

Sosyal medyada gericiler tarafından açılan "#MabelMatizHaddiniBil" başlıklı etiket açılırken, Matiz'e çok sayıda tehdit mesajı paylaşıldı.

RTÜK Üst Kurul Üyesi İlhan Taşcı, "RTÜK, Mabel Matiz'in son şarkısı için tek tek tüm müzik kanallarını arayarak “yayınlamamalarını” yoksa olacaklar konusunda aba altından sopa gösterdi. Çıkıp yekten “yasakladık” diyemiyorlar ki duruma göre geri dönüş yapabilsinler. Kendi gibi olmayan her şeye, düşünceye karşılar…" açıklamasını yaptı.


MATİZ: AĞLIYORUM AMA SEVİNÇTEN

Hedef gösterilen Matiz'e büyük destek gelirken, müzisyen sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Ağlıyorum ama sevinçten!" diyen Matiz, "Tek tek yetişemediğim mesajlarınıza, yorumlarınıza, Karakol'u böyle güzel içten sarıp kucaklamanıza gönülden teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Matiz, şöyle devam etti: "Daha çok hikayemiz var anlatılacak. İnsana, hayata dair her şey bugüne dek şarkılarımda müziğimde yer buldu; Bundan sonrada yer bulmaya devam edecek. Aşkın, sevginin ve insanlığın bütün hallerini dile getirmeye, el ele tutuşmaya inatla devam…"



Mabel Matiz, şunları söyledi: "Her şey geçer, hayat ve şarkılar kalır… Aysel’in yazdığı Sezen’in de söylediği gibi: ‘Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim el ele olduğumuz o gün gülmek bizim…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler