Havaya ateş açınca ortalık karıştı!

Havaya ateş açınca ortalık karıştı!

Adana'da komşularıyla sorunlar yaşadığı ileri sürülen Oğuz E. (43), evin damına çıkıp pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Operasyonla gözaltına alınan Oğuz E.'yi linç etmek isteyen komşularından polis havaya ateş ederek kurtardı.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi'nde bazı komşularıyla husumetli olduğu öne sürülen Oğuz E., saat 08.30 sıralarında 2 katlı müstakil evinin damına çıkarak pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Mahallelinin ihbarıyla bölgeye aralarında Özel Harekat ve Terörle Mücadele ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi.

Polis, sokağı ablukaya alırken, Oğuz E. evin kapısını kilitledi ve açmamaları için de ailesini tehdit etti. Müzakereci polis, Oğuz E.'yi teslim olması için ikna etmeye çalıştı, ancak sonuç alınamadı. Yaklaşık 3 saat sonra polis ekipleri, kapısını koçbaşıyla kırarak girdiği evde Oğuz E.'yi etkisiz hale getirerek gözaltın aldı.

MAHALLELİ LİNÇ GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Husumetlisi olduğu öne sürülen komşuları, polis merkezine gitmek üzere zırhlı polis aracına götürülen şahsa linç girişiminde bulundu. Polis ekipleri, öfkeli kalabalığı uzaklaştırmak için uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtı. Güçlükle kurtarılan şüpheli polis merkezine götürülürken, olaya karışan kişiler de gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler