HAVASS.( SS/ SCHUTZSTAFFEL)

İyi pazarlar tüm okuyucularıma.

Bu hafta tarihçi yazar merhum AYTUNÇ ALTINDAL beyden bahsetmek istiyorum.

Ondan sonra  kendi bildiklerimi merhum ALTINDALIN  anlattığı olayların benim yaşantım içinde paralel geçenleri sizlere aktaracağım.

Havas ilmi  İSLAMİYETİN  içinde bulunan açılımı şudur.

Nesnelerin gizli özelliklerini tanımayla ilgili olan, bu gizli olan özelliklerden yararlanmayı amaçlayan bilgi dalına havas ilmi denir. ... Bu ilim aynı zamanda kendine has nitelik ve özelliklerin bir başkasında olmadığını içermektedir. Hatta has kelimesinden türediği için bu sözcükle tanım kanıtlanmıştır…..!

Tabi kimse söylemiyor fakat diğer dinler içinde bu tip ilim dalları kendi öğretileri içinde var.

Merhum ALTINDAL bunları anlatırken kendi hayatı içinde gençliğinden yaşamını sonuna kadar olan hadiseleri medyada anlattı.

Bir çok kitap yazmış hiç birini okumadım, kütüphanemde hiçbir kitabı bulunmaz

Kendisi ile üst düzey Kafkasyalı merhum bir büyüğümüz ile 1994 yılında bir kere görüştüm.

Rahmetli HAVAS kelimesinin açılımından 1977 yılında HAVVAS isimli bir YAYIN evi kurmuş bunu İSLAM DİNİ içinde kendine göre bir açılımını yaparak televizyonlardan bizlere bir çok defa aktardı.

Tabi birde gizli açılımı olabilir HAVASS kelimesinin nedir o sonuna eklenen, S kelimesi içindeki sır.

SS Almancası. SCHUTZSTAFFEL(ALMAN NAZİ İŞÇİ PARTİSİ)NSDAP.

Rahmetli ALTINDAL 1979 yılında SSCB(Sovyet SOSYALİST CUMHURİYETLER BİRLİĞİ) ikinci dünya harbinde SOVYET DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI arşiv dairesinden TÜRKİYE ALMANYA 1941 ve 1943 yılındaki çok gizli  KIRİPTO yazışmalarına vakıf oluyor. Bunları inceledikten sonra bir kitap yazıyor ama okuyan arkadaşlar olmuş onlarda bana şunu aktardı, tam metin anlatım yok bazı ticari faaliyetleri açıklamış diyorlar.

Bu konular benle bire bir alakalı olduğu için sayın ALTINDAL beyin medyadan ve sosyal medyadan anlattıklarını izledim dedikleri doğru.

Bizim yaşadıklarımız ve olan olaylar ile tarihler tam tamına uyuyor, kendisini hiç tanımadığım halde.

NAZİZİM ve onla ilgili konuları bilirseniz ve bunların tarihsel gelişimi içinde olayları yaşar ve algılarsanız öğreneceğiniz sırlar çok farklı olur.

Hatta anlarsınız bugüne kadar gelişen bizde ve dünyadaki olaylarda hala NAZİZİMİN o gizli ve KOZMİK gücünün etkisi.

İKİNCİ DÜNYA harbinin bitimi ile geride kalan NAZİ yapılanması her türlü kılıfın içine girmiştir.

Mesela KUDÜS EMİRİ EMİN HÜSEYİN efendinin kurduğu ikinci dünya harbi esnasında HANÇER BİRLİĞİ BOŞNAKLAR,HIRVATLAR,ARNAVUTLAR dan oluşan bu NAZİ tümeni çok ciddi şekilde ikinci dünya harbinde savaşmışlardır.

İkinci dünya harbi bitimi ile bu orduda ALBAY rütbesine yükselmiş AP Çanakkale senatörü rahmetli MURAT BAYRAK beyi ben çocukluğumdan itibaren yakın tanıdım.

Rahmetli MURAT BAYRAK bey 1980 ihtilalinden sonra ALMANYA’ya firar etti.

Uzun yıllar ALMANYA’da yaşadı, yakın zamanda TÜRKİYE’de  rahmete kavuştu.

Aslında 1980 ihtilalinde kaçmaya bilirdi, çünkü o dönemin kudretli generalleri kendisine yakındı.

Merhum BAYRAK kendisi ve ailesi 1976 yılından sonra dini hayatı yaşamayı tercih ettiler.

Almanya döneminde gelen haberlerde, açık basında CEMALETTİN KAPLAN hocayı orda desteklediği, kendisine ALMANYA’da  oturum alarak KAPLAN cemaatine yardım yaptığı basında çokça yazıldı çizildi.

Bu bir kanat, birde SOVYET ORDUSUNDA subayken esir düşüp NAZİ ordusuna geçen savaşın mağlubiyeti ile AMERİKAN devletine sığınan, NAZİ subayı RUZİ NAZAR Özbek, Türkistan, Tatarlar ile kurduğu ABD için soğuk savaşta örgütlerden en büyüğü olan LİBERTE yapılanması ile Avrupa ve Orta Asya bölgesinde CASUSLUK faaliyetlerini götürmüştü.

İkinci dünya harbindeki NAZİ ordularına katılmış GALİÇYA TÜMENİ , UKRAYNA ODESSA TÜMENİ ve buna bağlı ERMENİ NAZİ ALAYI tüm bunları besleyen alt yapısı olan birliklerdi. Hala bunların yeraltında yaşatanlar var.

Nazarın en büyük üstadı tabi ki ALMAN NAZİ ORDUSUNUN efsane istihbarat görevlisi RHEİNARD GEHLEN.CİA kuran soğuk savaşta tüm NATO’nun istihbarat alt yapısını kuran efsane isim.

NAZAR ve GEHLENİN soğuk savaşta ülkemizde temas ettiği en önemli kişiler özelikle MİT müsteşarlarımızdan merhum FUAT DOĞU paşa, özelikle RUZİ NAZAR beyin yakın temasında MHP kökenli kişilikler var, kendini onlara yakın hissettiği için birde KAFKAS,TATAR,BALKAN göçmenleri dernekleri ve onların yöneticileri ile yakın temaslar içindeydi soğuk savaş döneminde.

NAZİ yapılanmasının birde ERMENİ kanadı var. Bu kanatta hala bu network üstünden ticari bağlarını tüm dünya da yaşatır.

Bunları yöneten güçlü ermeni baronlar vardır.

Nazi örgütlenmesi tarihsel açıdan öyle geniş bir yapılanma, yer altına sakladığı bilinmeyen dünya ülkeleri içinde kozmik yaptıkları anlaşmalar ile gizli siyasetlerini götürebiliyorlar.

Çok değişik ideolojilerin elbisesini giyip kendi ana ideolojilerini düşmanı bile olabilecek mesela SİYONİZİM ile müttefiklik yaparak götürebiliyorlar.

İşte bu gücü tanımış bazı KOZMİK GÖREVLERDE bulunan hangi güç olursa olsun yeter ki  ben ailem ve kurduğumuz gurup güçlü olsun.

Onların talimatları doğrultusunda ne isterlerse yaparız, bize kudretli gücü onlar versin biz güçlü olalım bulunduğumuz yerlerde ülkelerde siyaseti kullanarak isterlerse REJİMİ bile değiştirelim.

 Bir kısım Nazi mirasını ve gücünü insani kullananları ikinci dünya harbinden sonra gelen misyonu yok ederek, görevi bu gücü korumak olan KOZMİK yöneticilerin gücü emperyalist ve Siyonistlerin yardımı ile ele alarak istenilen her şeyi onların direktifinde kullanarak ülkeleri, milletleri felakete götürmeleri kaçınılmazdır.

Silahla sınır nöbeti beklemek başka SİLAHI düşmanın eline geçirtip ülke sınırlarından içeri düşmanı sokmak başka bir şey.

NAZİZİMİN felsefesinde tüm bu kirli oyunlar, savaş sanatları kendine göre vardır.

MİLLİYETÇİLİK başka bir şey NAZİZİM ve FAŞİZİM başka, sonu hep felaket ile bitmiştir.

Bunları bur da yazıyorum çok geniş bir konu sayfalar yetmez.

LİBERTE  örgütünde AVRUPA’da çalışmış bir rahmetli büyüğüm vardı TATAR Y.Ö günlerce masadan kalkmada yemek ve içki içerek konuşurduk.

Yazımı bitirirken yeniden rahmetli AYTUNÇ ALTINDAL beye döneyim

son programlarından birinde ismimi anmadan sende o nüfus kağıdı olmasa o mesajı bana atamazsın demişti.

Çok kızmıştım kısa bir zaman sonra rahatsızlandı ve hayata gözlerini yumdu.

Rahmetli babamda aynı onun hastalığı ile onun gibi kısa zamanda rahmetli olmuştu İSVİÇRE’den döndükten sonra.

7 şubat 1983, 12 eylül darbesinin en muktedir olduğu günler merhum ALTINDAL hep yayınlarında bahsederdi hemşerisi korgeneral Burhanettin Bigalı paşanın önemli mevkileri doldurduğu dönem..

HAVAS ilmi açılımına eğilin eğer iyilik için konulara çalışılacaksa HAVAS olun ilmi kullanın.

Ama iki S den uzak durun, nerde olursa olsun SS(Schutzstaffel)

bu gücü elbisesi altına almış her türlü yaşayan nesnelerden, siyasetten, ideolojiden kaçının.

Ama MERAKLISI çok …..!

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.