HANİ ERLER EVLATLARIMIZDI VE GÜNAHSIZDI? 15 TEMMUZ’DA  KAFASI KESİLEN ERLER FETÖCÜ MÜ? KAVGASI

HANİ ERLER EVLATLARIMIZDI VE GÜNAHSIZDI? 15 TEMMUZ’DA KAFASI KESİLEN ERLER FETÖCÜ MÜ? KAVGASI

Ahaber, Hatay'ın CHP'li Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı 15 Temmuz'dan 3 gün sonra köprüde katledilen erlere sahip çıktığı için suçladı. Lütfü Savaş da dün İskenderun Millet İttifakı Koordinasyon Merkezi açılışında Ahaber'e, cevap verdi.

N GAZETE ÖZEL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü savaş ve A Haber arasında, "15 Temmuz’da  kafası kesilen erler Fetöcü mü?" kavgası başladı.

A Haber, Hatay’ın CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı 15 Temmuz’dan 3 gün sonra köprüde katledilen erlere sahip çıktığı için FETÖCÜ olmakla suçladı.

Lütfü Savaş da , dün İskenderun Millet İttifakı Koordinasyon Merkezi açılışında  A Haber’e , ‘Mehmetçik  ne demek  ve neden kutsal?’  olduğunu anlattı.

Daha önce hem Devlet Bahçeli, hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da defalarca o erlere sahip çıkmıştı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra, darbeci rütbeliler ile onların emir komutası ile sokağa çıkarılan erlerin ne kadar suçlu olup olmadığı uzun tartışmalara neden olmuştu. 

Başta köprüde başı kesilen Mehmetçik ile ‘kamuflaj giyin tatbikat var, eğitim var’ diyerek darbe girişimi yapan rütbeliler tarafından kandırılarak sokağa çıkarılan erlerin durumu,  daha sonra  başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli olmak üzere değerlendirilmiş ve suçlarının olmadığı yönünde açıklamalar yapılmıştı. 

Ve aylarca özellikle bu öğrencilerin aileleri başta olmak üzere , öğrenciler de nasıl kandırıldıklarının hikayelerini Türkiye ile paylaşmıştı.

Ancak HATAY’daki yerel seçim yarışında tüm Türkiye’nin bu konuda hemfikir olunmasına rağmen A Haber bu erlerin de FETÖCÜ olup olmadığını yeniden tartışmaya açınca olanlar oldu…

Hataylılar, ‘HANİ ERLER EVLATLARIMIZDI, GÜNAHSIZDI?’ derken,  HATAY’ın CHP’li Belediye Başkanı Lütfü Savaş da,  15 Temmuz’dan 3 gün sonra Belediye Meclisinde ölen erler için saygı duruşunda bulunulmasına ilişkin görüntülerin A Haber Televizyonunda , ‘Hatay’ın CHP’li Başkanı FETÖ’cü askerler için saygı duruşunda bulundu’ suçlaması ile haber yapılması üzerine , açtı ağzını yumdu gözünü…

Dün İskenderun Millet İttifakı Koordinasyon Merkezi açılışında  A Haber’e Mehmetçiğin kutsallığını ve aslında rütbesiz erlerin ne kadar masum olduğunu bir kez daha yenileyen Lütfü Savaş, ‘ anneler çocuklarını 20 yıl büyütür, peygamber ocağına asker olsun diye gönderir. Önce Allah’a sonra TSK’ya emanet eder. Adı Mehmet’tir. Peygamberimizin adı da Muhammet’tir. Ve orası Peygamber ocağıdır.’ Açıklamalarından sonra, ‘ memleketin sorunlarından bi’ haber bu kanal herkesi uyuşturuyor’ dedi.
 

İŞTE LÜTFÜ SAVAŞ’IN MEHMETÇİĞİ ANLATTIĞI O KONUŞMA:

 

Bu arada 15 Temmuz’da ölen erler için belediye meclisinde saygı duruşu yaptığı için Lütfü Savaş’ı  eleştiren ve hem erleri hem de Savaş’ı FETÖCÜ olmakla suçlayan A Haber ‘in o haberi ise şöyle:

 

PEKİ CUMHUR İTTİFAIKININ ORTAĞI DEVLET BAHÇELİ AYNI KONUDA NE DİYOR?

Bu arada aynı konu üzerine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan talimatla sokağa çıkarılan erlerin evlatlarımız olduğunu defalarca söylerken, Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP Lideri devlet Bahçeli ise bu erlerin masumiyetini gurup toplantısında anlatmıştı…İşte o Bahçeli’nin Mehmetçiğe sahip çıktığı o konuşması:

 

Köprüde linç edilen askeri öğrenci Murat Tekin’in ailesi: sopalarla parça parça edilmiş. İşte o video:
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler