Hadi Özışık'tan İlk açıklama

Hadi Özışık'tan İlk açıklama

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarında gazeteci Hadi Özışık'ın aracılık ettiği iddiasıyla görüntülü görüşme kaydı yayınlamasının ardından Özışık'tan açıklama geldi.

Özışık, "Bu görüşmelerden Sayın Soylu'nun haberi ve bilgisi kesinlikle yoktu. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir" dedi.
 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü konuşmanın kayıtlarını paylaşarak Özışık'ın Soylu ile kendisi arasında aracılık yaptığı iddiasında bulunmuştu. Hadi Özışık ise, konuyla ilgili sosyal medya hesabından "Sayın Süleyman Soylu'nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm. Süleyman Soylu ve kamuoyundan özür diliyorum" notuyla bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

"Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker'i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye'nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu'nun haberi ve bilgisi kesinlikle yoktu olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce de 'haklısın' diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu'nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler