Günlük burç yorumları!

Günlük burç yorumları!

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar

1 / 13

  •  

    KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Partnerinizin katılmak istediği bir şeye eşlik etmek istememeniz bazı gerginliklere yol açabilir. Yeni bir ev arayışında olanlar bugün ciddi gelişmeler kat edebilir. İyi bir anlaşma size oldukça güzel kazanç kapıları açabilir. Arkadaşlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

     

    2 / 13
  •  

    BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Finansal durumunuzla ilgili net bir bilgi sahibi olmak harcamalarınızdan daha emin olmanıza sebep olabilir. Kariyerinizde veya sosyal hayatınızda içine düştüğünüz bir rekabet elinizden gelenin en iyisini gerçekleştirmek için sağlam bir motivasyon kaynağı olacaktır.

     

    3 / 13
  •  

    İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Çevrenizi daha sağlıklı alışkanlıkları olan insanlarla donatmak, kişisel sağlığınıza olumlu yansıyacaktır. Aile üyelerinizle zıt düştüğünüz konular sizi üzebilir. Sevdiğiniz biri adına çok sevineceğiniz mutlu haberler yakın.

     

    4 / 13
  •  

    YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Dış görünüşünüzle ilgili hedefler sizi bir diyet ve spor programına yöneltebilir. Beklediğiniz bir ödemenin gecikmesi sizi bazı zor durumlara sokabilir. Sosyal çevrenizde uyum yeteneğiniz sayesinde herkesin göz bebeği oluyorsunuz.

     

    5 / 13
  •  

    ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Kariyerinizde bulunduğunuz konuma artık size yetmiyorsa yeni başlangıçlara yelken açmak isteyebilirsiniz. Hobi olarak düşündüğünüz şeyler size daha heyecanlı ve kazançlı bir hayat sunabilir. Bir seyahat, hem stresinizi azaltmaya hem de daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olabilir.

     

    6 / 13
  •  

    BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Daha sağlıklı bir vücut ve zihin için yararlı alışkanlıklarla günlük bir rutin oluşturmanız gerekiyor. Dalgınlıkla yaptığınız bir hata zaman veya parasal olarak size pahalıya mal olabilir. Ailenizle yaptığınız bir gezi güzel anılar kazandırabilir.

     

    7 / 13
  •  

    TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Geliştirmeye çalıştığınız bir yetenek çalışması oldukça keyifli geçebilir. Dürüst bir iletişim kurmak her zaman mümkün olmayabilir. İlişkinizdeki sorunları çözmek adına çaresiz kaldığınız noktalar olabilir.

     

    8 / 13
  •  

    AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Yakın zamanda bir kutlama sebebiyle bir araya geldiğiniz uzak aile üyeleri hoşunuza gitmeyen bazı cümleler sarf edebilirler. Birikmiş stresi akıtmak için bir sanat dalıyla vakit geçirebilirsiniz. Zor zamanlarınızda yanınızda olmadığı için bazı kişilerle iletişiminizi sınırlayabilirsiniz.

     

    9 / 13
  •  

    YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Yaptığınız değişiklikler karşılığını veriyor ve sağlığınızda gelişmeler görmeye başlıyorsunuz. Eğer siz verilen bir işi hakkıyla tamamlamakta zorlanıyorsanız ek süre istemekten çekinmeyin. Tecrübeli birinden çok işe yarar tavsiyeler alabilirsiniz.

     

    10 / 13
  •  

    OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Sıra dışı bir kaynaktan gelen parayla içinizde ukde kalan bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. İsteksizde olsanız katılmak zorunda olduğunuz etkinliklerde güler yüzünüzü korumaya çalışın. Kişisel bağlantılar sizi yukarıya taşıyacak asıl şeydir.

     

    11 / 13
  •  

    KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Yakınlarınızın arkasını kollamak için söyleyeceğiniz yalanlar su yüzüne çıkıp sizi zor bir duruma sokabilir. Mümkün olduğu kadar öznesi olmadığınız konularda keskin açıklamalar yapmaktan çekinin. Özel hayatınızda belirsizlikte olan konular bir sonuca varabilir.

     

    12 / 13
  •  

    BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

    Doğayla vakit geçirmek aklınızda büyüyen sorulara cevaplar bulmanızı kolaylaştırabilir. Bulunduğunuz ortamı temizleme çabası da aslında aklınızı karanlık düşüncelerden temizleme isteğinizin bir yansıması olabilir. Yakınlarınızdan destek almak istiyorsanız onları durumdan haberdar etmelisiniz.

     

    13 / 13

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler