GÜMÜŞHANE’DE NELER OLUYOR? (1)

GÜMÜŞHANE’DE NELER OLUYOR? (1)

FETÖ’NÜN REFERANSI İLE BAŞKAN SEÇİLDİĞİ, BÖLGE İMAMI TARAFINDAN MAHKEME KAYITLARINA GEÇİRİLEN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’İN İCRAATLARI , BIRAKIN GÜMÜŞHANE’Yİ TÜRKİYE’Yİ SALLAYACAK TÜRDEN!

FETÖ’NÜN REFERANSI İLE BAŞKAN SEÇİLDİĞİ,  BÖLGE İMAMI TARAFINDAN MAHKEME KAYITLARINA GEÇİRİLEN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’İN İCRAATLARI , BIRAKIN GÜMÜŞHANE’Yİ TÜRKİYE’Yİ SALLAYACAK TÜRDEN!
AMA ERCAN ÇİMEN YİNE,  YENİDEN AK PARTİ’NİN GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI!

NGAZETE ÖZEL HABER

FETÖ’nün Trabzon imamı Muhammet Köleoğlu’nun mahkemede verdiği ifadeye göre; FETÖ referansı ile önce Ak Parti Gümüşhane il Başkanı , sonra da Gümüşhane Belediye Başkanı olan Ercan Çimen’in icraatları Gümüşhane’yi ve Türkiye’yi sallıyor….

Ama Ercan Çimen yine,  yeniden Ak Parti’nin Gümüşhane belediye başkan adayı!

Başkan ve yeniden Ak Parti Belediye başkan adayı olan  Ercan Çimen’e bırakın FETÖ sorgusunu,  yaptıkları için hiç kimse , ‘Ne yapıyorsun?’ diye bile sormuyor. 

Gümüşhaneliler ise skandalların bitmek bilmediği Gümüşhane’de olanları , sosyal medya aracılığıyla duyurmaya çalışıyor. 

Ancak bu kez de Başkan Ercan Çimen sosyal medyada paylaşım yapıp,  kendisini eleştirenleri bir bir arayıp ‘tehdit’ derecesinde ‘derin’ uyarılarda bulunuyor. 

İşte elimizde ses ve görüntü kayıtları bulunan  o icraat ve skandallar:

VARAN 1
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,  sokak hayvanları için 1 yıl önce 3 milyonluk Hayvan barınağı yaptırdı. 

Hem sokak hayvanlarının  insanlara zarar vermesi önlenecekti, hem de hayvanlar bu nedenle artık öldürülmeyecekti. 

Ancak 3 milyon harcanan barınağın bir türlü suyu bağlanamadı. Bu nedenle de barınak bir türlü kullanıma açılamadı. 

VARAN 2:
Derken sokak hayvanları bir öğretim üyesine saldırdı. Kent ayağa kalktı.. Bu durumda, barınağın suyu bağlanır diye düşünülürken; çözüm yine hayvanların katledilmesi oldu.
İŞTE KATLEDİLEN O SOKAK HAYVANLARI:

whatsapp-image-2019-01-08-at-23.pngwhatsapp-image-2019-01-08-at-23.42.45-(1).pngwhatsapp-image-2019-01-08-at-23.42.pngwhatsapp-image-2019-01-08-at-23.42.44.png

Son 10 gündür gerçekleşen sokak hayvanlarının öldürülmesi Gümüşhane’yi altüst ederken; hayvan barınağı kullanılamadığı gibi bu konudaki bir toplantıda konuşan genç kadınla Başkan Ercan sadece kavga edip, ‘bana 3 milyonluk barınak yaptığım için önce teşekkür edin’ uyarasında bulundu .

İşte o konuşma ve işte o video


VARAN 3:
Bu uyarı ile ilgili videonun sosyal medyada yayınlanması üzerine ise belediye görevlileri bu videoyu yayınlayanları arayıp çözümü tehdit etmekte buldu.

 

Bu arada Gümüşhane Belediye Başkanı suyu bağlanmayan ve sokak hayvanlarına bir yıldır yapıldığı halde hizmet veremeyen barınağa ise sahipli köpekleri getirerek, barınağın nasıl işe yaradığını ortaya koymaya çalıştı. Şimdi 
barınakta sokak hayvanları yerine,  birkaç sahipli köpek misafir ediliyor. Sosyal medyada vatandaşlar bu duruma tepkilerini şöyle dile getiriyor:

whatsapp-image-2019-01-09-at-02.48.34-001.jpeg
 
Gümüşhane’ de olanlar bununla da sınırlı değil, bir belediye çalışanı belediyede çalışan hem de özürlü diğer çalışana tecavüz ediyor. NGazete Gümüşhane’yi sallayan bu tecavüzü ve skandalları yarın yazmaya devam edecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler