Gültekin Uysal Adaylığını Duyurdu! 2 Genel Başkan Daha Cumhurbaşkanı Adayıyım Demişti...

Gültekin Uysal Adaylığını Duyurdu! 2 Genel Başkan Daha Cumhurbaşkanı Adayıyım Demişti...

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı. Daha önce Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali babacan da Cumhurbaşkanlığı'na aday olduklarını açıklamıştı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 2028'de gerçekleşmesi planlanan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Ülkenin demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve adaletli bir yönetim anlayışına olan ihtiyacının her zamankinden daha fazla olduğunu belirten Uysal, “Türkiye’nin Demokrat Parti’nin temsil ettiği köklü değerlerle yeniden ayağa kalkması gerekiyor. 2028 seçimlerinde bu idealleri hayata geçirmek için Demokrat Parti’nin Cumhurbaşkanı adayıyım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler