Gösteriş meraklısı Şeyma iş başında!

Gösteriş meraklısı Şeyma iş başında!

Sevgilisi ve kızıyla beraber Bali'de tatil yapan Şeyma Subaşı bu sefer uçak haberiyle gündeme geldi. Mohammmed Alsaloussi sevgilisi için jet bulamayınca uçak biletlerinin hepsini almak zorunda kaldı. Sevgilisi ile neredeyse her anını paylaşan...

Sevgilisi ve kızıyla beraber Bali'de tatil yapan Şeyma Subaşı bu sefer uçak haberiyle gündeme geldi. Mohammmed Alsaloussi sevgilisi için jet bulamayınca uçak biletlerinin hepsini almak zorunda kaldı. Sevgilisi ile neredeyse her anını paylaşan Şeyma ise bu durumu es geçmedi ve takipçilerini paylaşımıyla bilgilendirdi.

2-406.jpg

Şeyma Subaşı, sevgilisi ve kızı Melisa'yla birlikte gittiği Bali'deki tatilini bitirdi.

Dünyaca ünlü turizm merkezinde tatilin keyfini çıkaran Subaşı, Instagram'dan paylaştığı bikinili pozlarıyla dikkat çekti.

Bikinili pozlardan sonra çift yine gündeme oturdu. Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsalouussi özel jet bulamayınca yolcu uçağının tüm biletlerini aldı.

3-154.jpg

Şeyma Subaşı, kendisi ve kızı Melisa'nın yolculuk yapabilmesi için Mısırlı milyarder sevgilisinin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerinin satın alarak uçak kapattığını söyledi. Instagram üzerinden paylaşan Subaşı 'Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti.' mesajıyla paylaştı.

Şeyma'nın paylaşımına ise sosyal medya kullanıcılarının yorum yapması ise geç sürmedi. Birçok kişi Subaşı'nın paylaşımını tiye alan yorumlarda bulundu işte o yorumlar....

"Özel jet bulamamışlar. Allah başka dert vermesin.-Bu dünyaya Şeyma Subaşı'nın çılgınlıklarını izlemeye gelmişiz."

"Bir fakire yardım et' desen etmezler. Şeyma Subaşı'nın kitabı nerede satılıyor? Hemen almalıyım. Milletin ekmek bulmaya zorlandığı dönemde bu paylaşımlar hiç yakışmıyor."

"Acun Ilıcalı olsa uçak şirketi kurardı. Görgüsüzce bir paylaşım olmuş. Bu kadın sürekli başkalarının imkanlarıyla hava atıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler