ALP TUFAN YAZDI: GLADYATÖR..

ALP TUFAN YAZDI: GLADYATÖR..

ALP TUFAN YAZDI: GLADYATÖR..

Sevgili okuyucularım dünyanın bu uğursuz günlerinde bu salgın  virüs döneminde bu konularla ilgili yazmak istemiyorum, çünkü her türlü medya ve sosyal medya bu konularla ağzına kadar dolmuş durumda insanları farklı konular, düşünceler ve yaşanmışlıklarla bilgilendirmek bana göre daha önemli geliyor.

Gerektiğinde bu konu ile tıbbi değil fakat istihihbari değerlendirmeler ve analizler yaparım..

GLADYATÖR filmi 2000 yılında vizyona girmiş çok güzel bir Hollywood filmidir.

Baş rolünü RUSSEL CROWE oynadığı muhteşem bir yapıttır.
Konusu esir  edilen ailesi katledilen ROMALI komutanın, esir GLADYATÖR olarak arenada yıllarca savaştırılması ile devam eden bir filim.

Esir olarak savaşan GLADYATÖR kurallara göre hep savaşırken özellikle KÖTÜ olan İMPARATOR her döğüş esnasında hilelere başvurur fakat sonunda öyle bir duruma gelir ki İMPARATOR MAKSİMUS kendi sahaya inip GLADYATÖR ile arenada savaşır.

Sonunda filmin kötü İMPARATORU MAKSİMUS yaptığı tüm kalleşliklere karşı, GLADYATÖR tarafından arenada yenilerek feci şekilde ölür.

Filmin bitiş esnasında SAVAŞÇI GLADYATÖR sararmış buğday tarlaları içinde esen rüzgarın sesi ile eski evine doğru sırtı dönük yürürken film sonlanır.

Malesef yaşanan bazı  günümüz hayatlarıda bu GLADYATÖR filmine çok benzer..

Ezoterik ve hıristiyan tarikatları ile ilgili konularda bu son yıllarda medya ve sosyal medyada çeşitli programlar ile çok konular ele alınıyor.

Bunlarda bazı isimler var devamlı onları ön saflarda görüyorum kısa kısa izliyorum..

Hıristiyan TARİKATLAR ile ilgili ülkemizde  hiçbir şey bilinmezken adları bile duyulmamışken eski İÇ İŞLERİ BAKANIMIZ sayın SADETTİN TANTAN beyefendi Tekirdağ emniyet müdürlüğünden ayrıldıktan sonraki zamanlarda TAPINAK ŞÖVALYELERİ var diye kamuoyuna açıklamada bulundu ve kamuoyu o dönemde hiçbir şey bilmediği için merak etti fakat sayın TANTAN bunun gerisini getirmedi.

Fakat sonraki yıllarda BAKANLIĞI esnasında da bir hıristiyan yapısı olan, TAPINAK ŞÖVALYELERİ var diye konuşsada arkası gelmedi, halada arkasını getiremedi.

Heralde böyle bir örgütün tanıtımını yapmak gereğini duydu  sanırım.

ZEKİ ARSLAN müstear ismimle yazdığım biyografimde ROXSANIN ÇOCUKLARI yazımla bu konuyu çok geniş kaleme aldım.

Daha sonra yakın zamanda kaybettiğimiz merhum AYTUNÇ ALTINDAL bu konuları özellikle 1995 yılından sonra çok geniş toplumu bilgilendirdi.

Bende kendisi ile 1994 yılında NİŞANTAŞINDAKİ ofisinde kısa bir görüşmem olmuştu KAFKASYALI ortak bir dostumuz ile beraber.

Nelerden bahsediyordu merhum ALTINDAL. TAPINAK ŞÖVALYELERİ, SİON TARİKATI, MAGDALI MERYEM, fransa ve almanya kökenli  tüm avrupaya yayılmış HABSBURG ve MEROVENJ hanedanlığını, VATİKAN ile gelişen hadiseleri ölmesine çok yakın zamana kadar anlattı ve yazdı.

Kafaları karıştırmadan toplumumuza şunu söylemek isterim yurdumuzun ve halkımızın bir çok sorunu varken kültür ve toplumsal sosyal hayatımız çok kıtken neden bu isimler ülkemizde bu konuları halka açsınlar ve neden devamlı bu konularda geçtiğimiz yıllarda ülkemizin ilgi alanına çokça soksunlar..

Sayın Altındal ile ölmeden evvel sosyal medya üstünden konuştuk,bazı kaderler vardır birbirlerine çok benzer hayata gözlerini insan yumarken.

Aslında topluma bu konuları verirken sayın ALTINDAL ve diğer kişiler KAFKASYALI başı çeken ülkemizde MASONİK bir yapının bazı ele geçirdikleri GÜCÜN uluslar arası bağlantıları ile yaptıkları faliyetin üstünümü örtüyordu bu harekat tarzı ile.

Birisi için demiştiki rahmetli, nüfus kağıdı olmasa  o mesajı atacak telefonuda alamaz diye ÜLKE TV de sayın TURGAY GÜLER ve prof sayın MEHMET ÇELİK hoca ile yaptığı programda söylendi.Kısa günler sonra rahatsızlandı FRANSA da kısa bir tedavi sonrasında İSVİÇRE de hayata gözlerini yumdu.

IŞIKLARLA uyusun..

Rahmetlinin çok bahsettiği SİON tarikatı ve HABSBURG,MEROVENJ hanedanlığının ne olduğunu öğrenmek isterseniz kafanızı televizyonlardaki ve sosyal medya aracılığı ile sizlere ulaşan sayın ALTINDAL gibi benzeri  yorumcuları dinledikten sonra,DA VİNCİ nin şifresi filmini izlemenizi tavsiye ederim,belkide DAN BROW her şeyi doğru yazmıştı.

Geçtiğimiz yıl geçirdiğim zorlu esir ve sonrasındaki hapis günlerimden sonra NOTR DAME katedralinin yandığı gece yaptığım  PARİS isimli canlı SCOPE yayınında bu katedral yandıktan sonra dünyayı çok kötü günler bekliyor demiştim.

Okurlarıma tavsiyem,DA VİNCİNİN şifresini film olarak izleyin daha aklınızda kalıcı kalır.

                                                                                                                                

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler