GLADİO’nun SON KALESİ

Sevgili okurlarım yaşadığımız KORONA KOVİD-19 felaketi ile dünya liderleri, devlet yetkilileri ve çeşitli kaynaklar bu felaket sonlansa bile bir daha dünyanın bugünlerdeki gibi olmayacağını devamlı bir şekilde söylem haline getirdiler.

15 Temmuz 2016 FETÖ kalkışması olduğundan beri malumu ülkemizde bu terör örgütü ile çok ciddi anlamda mücadele ediliyor.

Bu mücadele esnasında ortaya dökülen bazı ÇOK GİZLİ kategorisine girecek bilgi ve belgeler bazı MEDYA kurumlarınca ortaya dökülünce FETTULLAH GÜLEN yani FETÖ terör örgütü liderinin ÜLKEMİZDEKİ büyük bir MASON MAHFİLİNDE önemli bir LOCASI olan ÜÇGEN locasına kayıtlı olduğunu belgelerle gördük aradan üç yıl geçmesine rağmen herhangi bir itirazıda duymadık işitmedik.

Peki, bu mason mahfilindeki ÜÇGEN locası nedir diye sorucak olursak ERGENEKON davalarında sanık ve tanık olan yakın zamanda kaybettiğimiz ADLİ TIP UZMANI MERHUM DOÇENT DR ÜMİT SAYIN beyinde beyanlarında karşılaşmıştık.

Uzmanlık alanım olduğu için konuyla çok uzun yıllardır sahada ilgilendiğim için İTALYAN GLADİO SAVCISI Sayın FELLICE CASSON beyefendiyi 2008 yılında İstanbul’da seminerde izlediğimde kendisinin konusunda gerçekten çok uzman olduğuna inandım ve güvendim.

Sayın CASSON aslında çok küçük bir detaya değinmişti, GLADİO ile mücadelesinde ben P-2 MASON locasını bu konu ile araştırma altına alınca buna paralel olarak İTALYAN ASKERİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI (SİSMİ) arşivlerine girerek P-2 MASON locası ile askeri istihbaratın arşivinden GLADİO mensuplarına ulaştım.

NATO’nun gizli ve sessiz ordusu olan STAY BEHİND (geride kalanlar) 1990 yılında Avrupa’daki yapının tasfiyesi ile Yunanistan’ın 2000 yılında yaptığı tasfiye ile son KALESİ TÜRKİYE olarak kaldı.

FETÖ nün üyesi olduğu loca ve onun bir üst locasında BİRADERLERİ olarak, laik, Kemalist, sağcı, solcu, muhafazakâr dindar bürokrat, asker, istihbaratçı, işadamı vs diğer mesleklerden kimler vardı.

Özelikle 1975 yılındaki ABD ambargosu ile gelişen olaylarda GLADİO’nun kuruluşunda bulunan kişiliklerin ABD ve onun emperyalizmine ülkemizi satmayız diyerek biz bu yapıyı SOVYET İŞGALİNE karşı kurduk ABD ülkemizi yok etsin diye kurmadık fikrinde olan kişilikleri tek tek öldürttüler mi?

Sevgili okurlarım tüm bunlar özellikle TÜRKİYE’nin kritik olayları arasından teker teker çıkacaktır.

Bunların başında 2009 yılı aralık ayındaki KOZMİK ODA operasyonu ile hala sırrını koruyan KOZMİK ODA hadisesinde FETÖ terör örgütü mensupları ile diğer GLADYATÖRLER arasında neyin mücadelesi vardı.

RUS ATASÖZÜ DERKİ YALANIN BİRGÜN ORTAYA ÇIKMASI GİBİ KÖTÜ BİR HUYU VARDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.