Georgina Rodriguez'e şok sözler: Dünyanın en kötü kadını

Georgina Rodriguez'e şok sözler: Dünyanın en kötü kadını

Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo'nun hayat arkadaşı Georgina Rodriguez'in yarın Netflix'te reality şovunun başlaması öncesi The Sun İspanyol modelin ailesini konuşturdu. Georgina'yı büyüten dayısı "Zengin oldu, bizi unuttu.'' dedi.

Futbolun iki aktif efsanesinden biri olan Cristiano Ronaldo'nun hayat arkadaşı olunca, tüm dünyada tanınan ve zenginler arasına adını yazdıran Georgina Rodriguez, kendisini yetiştiren dayısı tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu.

Babaları İspanya'da kokain kaçakçılığından hapse atıldığında 4 yaşında olan Georgina ile kız kardeşini yetiştirmeyi üstlenen dayıları olduğunu söyleyen Jesus Hernandez , İngiliz tabloid gazetesi The Sun'a konuştu.

"İki kız kardeşin ihtiyaçlarını gidermek benim sorumluluğumdaydı, giysilerini, elektrik-su faturalarını ben ödedim. Her şeyi yaptım. Kayınbiraderimin Arjantin'e gönderilmesine dek, ergenliği boyunca Georgina benimle yaşadı" diyen Jesus Hernandez, kayınbiraderinin Arjantin'de öldükten sonra gömüldüğü yeri bile Georgina'nın kendisine söylemediğini aktardı.

İspanya'da iki yatak odalı bir evde yaşayan ve ayda eline 778.25 euro geçen Jesus Hernandez, Cristiano Ronaldo'nun Facebook sayfasına "Yanındaki dünyanın en kötü kadını" yorumunu bıraktığını belirtti.

Bu tavrını 'yoksul kız zengin sevgili bulunca geçmişini unuttu, ailesine sırtını döndü' anlatısıyla izah eden Jesus, Georgina'nın 2016'da Ronaldo ile ilişkiye başlamasından beri kendilerini ne aradığını ne sorduğunu belirtti. "Bizden utanıyor olabilir, onun gibi lüks içinde yaşamadığımız için kendini bizden üstün görüyor olabilir. Ben asla ondan bir şey istemedim. Ronaldo ile çıkmaya başlamasından beri sadece bir ya da iki kez telefon etti " dedi.

Georgina Rodriguez'e şok sözler: Dünyanın en kötü kadını

​​​​

​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler