Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kimdir?

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kimdir?

Gelinim Mutfakta sunucusu bir süredir değişikliğe uğruyordu. Birbirinden renkli isimler Gelinim Mutfakta programını sundu.Bir süredir yarışma programını Nursel Ergin sunmakta.

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 25 Ocak tarihinde yayınlanan yeni bölümüyle yine gündeme geldi. Birbirinden başarılı gelinler, bu bölüm yine kıyasıya mücadele etti. Haftaiçi her gün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta, herkes tarafından merakla izleniyor. Bir süredir Gelinim Mutfakta yarışmasını sunan Nursel Ergin, yayınlanan her bölümde gündeme gelmektedir. Renkli sunumuyla Nursel Ergin, yarışmaya yeni bir boyut getirdi. Nursel Ergin kimdir? Nursel Ergin kaç yaşında ve nereli? Gelinim Mutfakta sunucusu kim? 25 Ocak Gelinim Mutfakta kim sunuyor? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU KİMDİR?

Gelinim Mutfakta 25 Ocak tarihinde yayınlanan yeni bölümüyle yine gündeme geldi. Birbirinden başarılı gelinler, bu bölüm yine kıyasıya mücadele etti. Haftaiçi her gün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta, herkes tarafından merakla izleniyor. Bir süredir Gelinim Mutfakta yarışmasını sunan Nursel Ergin, yayınlanan her bölümde gündeme gelmektedir. Renkli sunumuyla Nursel Ergin, yarışmaya yeni bir boyut getirdi. Nursel Ergin kimdir? Nursel Ergin kaç yaşında ve nereli? Son zamanlarda Gelinim Mutfakta yarışmasını kim sunuyor sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. 25 Ocak Salı günü Gelinim Mutfaktayı kimin sunduğu merak konusu oldu.

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin'in kim olduğu seyirciler tarafından araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı kim sunuyor? Bu hafta Gelinim Mutfakta sunucusu kim?

NURSEL ERGİN KİMDİR?

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 doğumlu olup 41 yaşındadır. İstanbul doğumlu olan Nursel Ergin, yetiştirme yurdunda büyümüştür. Ardından Nursel Ergin, 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi bilinmemektedir. Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınmıştır. Bu yarışma sayesinde hem samimiyeti hem içtenliği hem de esprili kişiliğiyle seyircilerin gönlünü kazanmış ve hayat hikayesiyle derinden etkilemiştir. Nursel Ergin yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat vermiştir. Diziden sonra, Mutfağım adlı yemek programıyla seyircilerle buluştu. Yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi. Şu an ise Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya