Hüseyin Ergül

Hüseyin Ergül

GELECEK YÜZYILLARIN,DÜNYA İNSANLIK DÜZENİ İÇİNDİR

İkibin yirmi Dünya yılında, Dünyayı istila eden doğal virüs hareketi, böyle bir aynısıdır doğanın.

Dünya'ya ve Dünya varlıklarına sahip olup onlara hükmetme duygu ve düşüncesi, yaratılmışlığa, doğallığa karşı gelmenin ilk adımlarıdır. Onların hakimiyeti ile atılmış olan son adımlar ,doğanın bunlara yönelik ilk adımlarıyla son bulur. Onların gayretleri, çabaları, çalışmaları, sahip olma, güçlü olma, zengin olmalarına yöneliktir. Onlar ,var olmanın varlık olmanın, yeryüzü yaşamının gerçek nedenlerinin bilincinde olmayan gerçek zavallılardır. Zenginlik amacına ulaşanlar, gerçekten en zavallılardır. Peşinde koştukları, para, mal, mülk, şan, şöhret ve benzerlerinin hiçbiri doğal değildir. Yapaydır, sahtedir, uydurmadır.Hepsi çöp ve çöplük olacak şeylerdir. Bunlar bir kilogram fasulyenin insanlara sağladığı nimetin, binde biri bile etmezler. Bunların bilincine varsalar ,eylemlerin tümünden vazgeçerler.

İster vazgeçin.

İster vazgeçmeyin

İrade sizin

Yaşam sizin

Ama bir şartla !!

Başka insanların ve varlıkların yaratıcısı, var edeni, sizi var edendir. Unutmayın

''EVDE KAL'' Demek Yetmez. Milyonlarca insan zorunlu ve gönüllü olarak evde kalabilir.Yaşayabilir. İşte bu durumu, öğrencisi, genci, yetişkini ile, eğitecek ve öğretecek ,gerçek bilgilerle donatacak programlarla donatmak gerekir. Bu programların başında, bilgi yarışma programları gelir. Her televizyon kanalı ,bu tür programları yapmalıdır. Ancak; GERÇEK BİLGİ,AKLIN BESİN KAYNAĞIDIR.

GERÇEK DIŞI BİLGİLER,AKLIN HAZİN KAYNAĞIDIR ,prensibi etrafında, bilimsel bilgilerle ilgili omalıdır.

Bilgi Yarışma Programları.

1-İlkokullar için

2-Ortaokullar için

3-Liseler için

4-Üniversiteler için

5-Genel Toplum için.

Ve ayrıca okul müfredat programında olan derslerle ilgili, konular,derinliğine taranarak sorular üretilir.

Kopya yapılan, içi boş insanları yozlaştıran ıvır zıvır programlar(yemek programları gibi)yayından kaldırılıp, tüm insanları bilgi ile eğiten ve öğreten programlar konulmalıdır. Bu toplumun, yada insan topluluklarının ,bilgisizliğe, görgüsüzlüğe, cahilliğe ve maganda kültürlerine ihtiyacı yoktur. Toplumların ve bireylerinin, bilimsel bilgilere, gerçeklere, ve gerçekliklerin doğal yasalarını öğrenmeye ihtiyaçları vardır.

Bu nedenle başta,

BİYOLOJİ BİLGİLERİ,SAĞLIK BİLGİLERİ,SAĞLIĞI KORUMA VE KOLLAMA BİLGİLERİ, bilimsel temellere göre programlarda yer almalıdır. Unutmayalım. Zaman en kıymetli hazinedir.Hazineyi en kıymetli varlıklar olana dünya nimetlerinin bilgileriyle doldurmak gerekir. Unutmayalım Zaman hazinesi, para, pul,mal,mülk gibi uydurma şeylerle asla ve asla dolmaz. Zaman kabul etmez bile. Satranç, matematik oyunları gibi değerler yarışma programlarına alınarak, ödüller dağıtılabilir. Unutmayalım gerçek bilgiler ,AKLIMIZIN BESİN KAYNAĞIDIR. Gerçek dışı, uyduruk bilgiler aklın hazin kaynağıdır. Endişe duymayınız, temizlik dönemidir bu. Virüsler için, cansızdır diyen insanların bulunduğu bir toplumda yaşıyoruz. Üstelik bunu söyleyenlerin çoğunluğu, yüksekokul, üniversite mezunu. Canlıların temel özellikleri şunlardır:

1-Doğarlar

2-Büyürler, gelişirler,hareket ederle

3-Kendine benzer yeni bir canlı meydana getirirler.Yani ürerler, çoğalırlar.

4-Ölürler.

Virüsler, bu özelliklerin hepsini yapar. Özellikle üçüncü maddeye baktığımızda ,kendine benzer yeni bir yavru meydana getirmek vardır. Virüsler, bakteri hücrelerinin içine girerler. (Hareket eylemi) Bakteri hücrelerini yerler.(Beslenme)Ve aldıkları enerjilerle hızlı bir şekilde çoğalırlar.(Üreme) Yapıları çok küçüktür.(Metrenin 10 milyarda biri kadar) (Yada milimetrenin 10 trilyonda biri kadar.) Sayı bilimden uzak olan insanların bu sayıları algılaması güçtür. Virüsler canlı varlıklardır. Dünya'nın Virüsel Döneminde, doğal virüslerimi sevmeye başladım.Çünkü; Virüslerin cansız olduğunu söyleyen, okumuş cahillerin çoğunlukta olduğunu duyduğumda çok şaşırdım.

Sizin kanınızda bir miligram demir atomları çoğalarak sizin kanınızı, damarlarınızı, organlarınızı,istila ederek sizi ölüme götürür mü?

Hayır çoğalmaz. Ama virüsleri, kanımızdaki bakteri hücrelerinin içine girerek, onları besin maddesi olarak kullanır, sonra çoğalır, öyle hızlı çoğalır ki, öteki hücreleri yiyerek canlıyı ölüme götürür. Şimdi bana inanmak yerine ,kendinize, kendi düşüncenizle bakarak siz karar veriniz. Virüsler canlı mı? Cansız mı? İnsanlar bir hücre yığınıdır.Enerji yığınıdır ,diyenler, burada da yanılıyorlar. Hücreler, enerji üretiyorlar, enerji tüketiyorlar, ama enerjinin kendisi değiller.

Önceki ve Sonraki Yazılar