Hüseyin Ergül

Hüseyin Ergül

GELECEK YÜZYILLAR,DÜNYA İNSANLIK DÜZENİ İÇİNDİR ( 7 )

2020'nin Virüs Dönemi,

İnsanlık denen, insanların ortak değerlerinin, yeniden düzenlenip kurulup, Dünya insanlarını ,Dünyasal gerçekler çatısı altında toplama düşüncelerini içerir.

Adı ne olursa olsun ,tüm insanlara veda etmeli insanlar. Silah ve savaş devirleri son bulmalı. Sınırlar kalkmalı, ''Birleşmiş Milletler''çatısı altında DEV BİR DÜNYA DEVLETİ kurulmalı.

Çünkü; Haydi, sür tanklarını, toplarını, tüfeklerini virüs denen düşmanların üzerine. Haydi nükleer güç ve silahlarını yok et virüs düşmanlarını. Hiçbir işe yaramıyor değil mi? Haydi aklını başına al.Terk et ilkellikleri.Doğal ol.Doğal doğrulara bağlı kal. Dünya'nın doğal nimetleri,trilyonlarca insanı yaşatmaya beslemeye değer.

Haydi insan evladı.

Kaldır şu parayı ortalıktan.

Kaldır şu zenginlik belasını yaşamdan.

Parayı nasıl mı kaldıracaksın.!!!!

Var olan insanlara ve yeni doğacak insan evlatlarına , onların kimlik numaralarına(PAY) denilen, enerji paketcikleri yükleyin.

O enerji paketciklerini kullanarak varlığını sürdürebilir. Örneğini doğadan alın. Arıları izleyin, ipek böceklerini izleyin, karıncaları izleyin, toprakta yetişen tüm bitkileri izleyin, inekleri, koyunları, keçileri,tavukları,balıkları izleyin. Hiçbirinin para ile ilişkisi yoktur. Ama yaşamın kaynağıdırlar. Hepsi de yaratıcının yarattığı doğal fabrikalardır. Her şey için başvuru kaynağı doğanın kendisidir. Her çeşit örneği, her çeşit dersi, bilgiyi, beceriyi, doğaya doğal düzene başvurarak ondan alın. İnsan menfaatlerinin, çıkarlarının etrafında değil. Doğanın, doğal gerçekliğin etrafında birleşin.

2020 Korona Virüs Dönemi

Gelecek yüzyılların insanları için ,günümüz insanlarının bırakacağı miras, tertemiz yaratıldığı gibi, bir doğal ortamdır. Bunun dışındaki ,para, mal, mülk, zenginlik ,bilim dışı bilgi, belge, gelenek ve görenekler ,onlar için çöp, ve çöplükten başka bir şey olmayacaktır. Bu nedenle de kimse bir şey biriktirmesin. Atadan evlatlara bırakılmak istenen, miras denilen kavram zaten işe yaramaz. Çünkü her yeni nesil, kendi düzenin, var olanın üstünde ,yeni insanlık düzeni, yeni doğa düzeni olarak kuracaktır.

Virüs Dönemi ,iki ana esas ,temel kavramı ortaya çıkarmıştır.

1-Geleceğin değişmez ve değişmemesi gerekeni Yeryüzü'nün kendisidir.

2-İnsanların ortaya koyduğu tüm disiplin ve kavramlar,(doğa dışı olanlar) yıkılmaya mahkumdur.

Bu iki gerçeğin ışığında, gelecek yaşamlar yeniden disipline edilmeli, araçlar ve amaçlar değiştirilmelidir. Bunlar için örnek alınacak şey, doğanın kendisi, disiplinleri ve işleyiş düzenidir. Yaratıcı doğayı, yalnızca insanlar için yaratmamıştır. Bu egoist, bencil düşünceler, doğru değildir. Dünya içinde bulunduğu Güneş Sistemi(Daha öteye gitmeye şimdilik gerek yok. Dünya kendini bilmeyen insanlarla dolu.) Önce kendi için, sonra içinde ,üzerinde ,yanında yöresinde ne varsa tüm varlıklar için vardır.

Ayrıca;

Yüzlerce, binlerce ,milyonlarca yııl sonra, yeryüzüne gelecek insanlar içinde vardır.Onların yeryüzünün her karış toprağında , her damla suyunda, nefes alacak her metreküp havasında hakkı vardır. Doğal gerçeklik bunu söylüyor. Doğanın dili, yaratıcısının dilidir. Bu dili anlamayanlar, anlamak istemeyenler için, gelecek yaşam, Virüs Sonrası dönem şöyle olacaktır.

1-Ağır aksak işleyen sanal satışlara bağlılığı arttırmak adına, yasal denen kılıflar hazırlanacaktır.

2-Yapay zeka kavramının üstünlüğü, ve tek çıkar yol olduğu inancı pekiştirilecek ve onun düzeni kurulacaktır.

3-İnsan toplulukları günümüz tavukları misali kümeslere kapatılacak ve kontrol altında tutulacaktır.

4-İnsan toplulukları pasifize edilerek düzeni hazırlayanlar, DÜNYA COĞRAFYASINA HAKİM VE SAHİP OLACAKLARDIR. 

Bunlar uydurulmuş kavramlar değildir. ''Perşembenin gelişi ,pazardan belli olur.''un sonuçlarıdır. Ana fikridir.

  • Yaratıcı insanlara
  • akıl denen sonsuzluk nimetini vermiş ,
  • ona irade denen, yapmak yada yapmamak gibi,
  • özgürce seçme seçeneği vermiştir.
  • Her insan bu özgürlüğe sahiptir.
  • Bize hatırlatmak düşer.

Önceki ve Sonraki Yazılar