Galatasaraylı yıldıza İspanyol kulübü talip oldu!

Galatasaraylı yıldıza İspanyol kulübü talip oldu!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 2 golle kaçıran Galatasaray'da Fatih Terim bu işi son maça bırakmak istemiyor.

PSV ile Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşması oynayacak Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Ghezzal için geri sayıma geçen Aslan'da ayrılık yaşanabilir. Yıldız isim için İspanyol ekibi, Galatasaray'ın kapısını çaldı. İspanyol basının duyurduğu haberde görüşmeler sürüyor.

3 TRANSFER 

Bu sezon Galatasaray, sözleşmeleri sona eren Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı bedelsiz olarak transfer etmişti. Sarı kırmızılı ekip son olarak TFF 1. Lig'den Alper Barış Yılmaz'ı kadrosuna katmıştı.

ELMAS'TAN BASIN TOPLANTISI 

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, yarın basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilecek toplantının saat 17.00'de başlayacağı belirtildi. Açıklamada, Burak Elmas'ın görevdeki ilk 1 aylık dönemi hakkında değerlendirmede bulunacağı aktarıldı.

TERİM'DEN 3 YILLIK İMZA 

Galatasaray, Fatih Terim ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını TFF’ye bildirdi. Sözleşme başlangıç tarihi 14 Temmuz olmasına rağmen kamuoyuna resmi bir açıklama yapılmadı.

FEGHOULI İÇİN SICAK GELİŞME 

Maaş bütçesinde indirime gitmek için çalışmalar yapan Galatasaray'da Radamel Falcao ile birlikte gönderilme ihtimali en yüksek isim olarak görülen Sofiane Feghouli için İspanya'da sıcak haberler var.

VALLADOLID İSTEKLİ 

Yerel televizyon kanalı La8, Valladolid'in 31 yaşındaki Cezayirli futbolcu için istekli olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü yazdı.

KİRALIK İSTEĞİ 

La Liga'da küme düşen Valladolid'in tekrar yükselmek için iddialı bir kadro kurma amacında olduğu ve Feghouli'yi kiralık istediği de kaydedildi.

SENELİK ÜCRETİ CAN SIKIYOR 

Galatasaray'da her transfer döneminde gönderilmesi gündeme gelen ancak sonunda takımda kalan Feghouli, 3.85 milyon euro garanti ücret kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler