Galatasaray, Benfica'dan Gedson Fernandes ile anlaşma sağladı

Galatasaray, Benfica'dan Gedson Fernandes ile anlaşma sağladı

İrfan Can Kahveci transferi için Başakşehir ile görüşmelerini sürdüren ve DeAndre Yedlin'i borsaya bildiren Galatasaray, bonservisi Benfica'da olan Gedson Fernandes için anlaşma sağladı. Galatasaray, genç oyuncunun transferini KAP'a bildirdi.

Uzun süredir İrfan Can Kahveci transferi için Başakşehir ile görüşen Galatasaray, orta sahada bir diğer opsiyonu olan Gedson Fernandes için anlaşmayı sağladı.

Benfica'dan kiralık olarak Tottenham'da oynayan Portekizli oyuncu için tüm şartlarda anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, oyuncuyu yarın (1 Şubat) İstanbul'a getirecek ve resmi sözleşme imzalanacak.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Sarı kırmızılı kulüp KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SL Benfica ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

SATIN ALMA OPSİYONU 60 MİLYON EURO

Portekiz futbolunun geleceği en parlak genç yeteneklerinden olan Fernandes için Benfica, Tottenham'a satın alma opsiyonunu 60 milyon euro olarak belirlemişti.

Kiralık olarak Tottenham'da oynayan ancak fazla süre bulamayan Portekizli futbolcu, bu sezon sadece 2 maçta 153 dakika oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler