Fuat Uğur'dan, İmamoğlu'nun seçim yarışı hakkında çarpıcı analiz

Fuat Uğur'dan, İmamoğlu'nun seçim yarışı hakkında çarpıcı analiz

Gazeteci Fuat Uğur'dan İBB Başkanı İmamoğlu hakkında dikkat çeken bir yazı geldi

Fuat Uğur'un o yazısı şöyle:

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında yaşanan çok tatsız ve nahoş olayları önceki hafta epey tartıştık. Trabzon seyircisinin sahaya inmesiyle başlayan kargaşa, Allah’tan daha fazla vahim sonuçlar doğurmadı, kıl payı felaketin eşiğinden dönüldü.

Takımlar arasında spor sayfalarındaki ifadesiyle “Ezeli rekabet” olabilir ama bu rekabet Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında birileri tarafından adeta düşmanlığa dönüştürülmüş durumda. Bu durumdan iki tarafın seyircileri de etkileniyor haliyle.

Ama bunun Fenerbahçe açısından bir evveliyatı da var:

ŞİKE KUMPASI…

2011 yılında Fenerbahçe’yi ele geçirmek isteyen FETÖ, kulübü bir şike suçlamasıyla gündeme getirdi ve Başkanı Aziz Yıldırım 364 gün cezaevinde yatırıldı. Şike Kumpası sırasında Trabzonsporlu yöneticilerin ortaya koyduğu “performans” ise çok tartışıldı. Fenerbahçe UEFA kupasına katılmaktan men edilince, Trabzonspor yöneticileri başvurarak kendileri katılmak istediler. Ancak UEFA onların talebini de reddetti.

İMAMOĞLU’NUN ŞİKE KUMPASI YORUMU:


“BU SÜRECİ YÖNETEN HERKESİ KUTLUYORUM”

Bu arada FETÖ televizyonlarında spor yorumcusu olarak görev yapan bugünün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ŞİKE KUMPASININ en civcivli günlerinde “Trabzonspor yöneticisi” sıfatıyla STV ekranına çıkmış şöyle konuşmuştu:

"Bunu olumlu yorumlamanın dışında yapacak çok bir şey yok. Çok olumlu yorumluyorum. Artı söylediğiniz bir şeyin karşılığı olarak, yani kanıtlanmıyordu. İspatlanmıyordu diyordunuz. Bence öyle söylemeyelim. Bugüne kadar kanıtlanmak istenmiyordu ya da ispatlanmak istenmiyordu diyelim. Dolayısıyla kararlı gidişlerini ve bu süreci yöneten herkesi kutluyorum. İnşallah sonuçlarına en kısa zamanda varılır. Sonuç çünkü çok önemli. Süreç uzadığı taktirde farklı yorumlara başlanır ve gerçekten fayda yerine sıkıntı vermeye başlar. Onun için sürecin çok hızlı işlemesi lazım. Karar mercilerinin hiçbir duygusallığa kapılmadan kararlarını vermesi lazım. Aksi taktirde görüyorsunuz ki UEFA da, FIFA da 'Kesin karar vereceksiniz ve kesinlikle bu işin içinde olanları cezalandıracaksınız’ şeklinde ihtar gönderdi."

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler