Fenerbahçe'nin kural hatası başvurusu reddedildi

Fenerbahçe'nin kural hatası başvurusu reddedildi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Alanyaspor-Fenerbahçe ile Fenerbahçe-Ankaragücü maçlarında kural hatası yapılmadığına karar verdi.

Fenerbahçe, ligin 4. haftasında oynanan ve Alanyaspor'un 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçta, Akdeniz ekibinin attığı 1. ve 2. golde kural hatası yapıldığını iddia ederek, TFF'ye maçın 45+2. dakikadan itibaren yeniden oynanması yönünde başvuru yapmıştı.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.)

İKİ MAÇTA DA KURAL HATASI YOK 

Bugün sarı-lacivertli ekibin başvurusunu görüşmek için toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yapılan itirazı kabul etmedi.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.)

Öte yandan Ankaragücü'nün Fenerbahçe maçına yönelik kural hatası yapıldığı gerekçesiyle yaptığı başvuru da reddedildi.

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda, 16 Eylül 2019 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe A.Ş. müsabakası ile ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'nün yapmış olduğu başvuruyu değerlendirdi ve müsabakada kural hatası olmadığına karar verdi.

Yönetim Kurulu, toplantıda MKE Ankaragücü Kulübü'nün 21 Eylül 2019 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. ile MKE Ankaragücü arasındaki maçta kural hatası yapıldığına dair başvurusunu da reddetti."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler