Fatih Portakal başına gelen olaydan sonra herkesi uyardı: Kesinlikle..

Fatih Portakal başına gelen olaydan sonra herkesi uyardı: Kesinlikle..

Gazeteci Fatih Portakal'ın sosyal medyadan 'uyarıyorum' diyerek paylaştığı videoyla kişisel verileri ele geçirmeye çalışan hırsızlara karşı vatandaşı dikkatle olmaya davet etti.

Gazeteci Fatih Portakal, iki gün önce İbrahim Haskaloğlu'nun tutuklanma haberini paylaştıktan sonra kendi kimlik bilgilerinin bir numaradan kendisine gönderildiğini açıklamıştı.

Hackerların vatandaşların kimlik bilgilerini ele geçirdiğini duyuran ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MİT Başkanı Hakan Fidan’ın da kimlik bilgilerini paylaştığı gerekçesiyle tutuklanan İbrahim Haskoloğlu’nun iddialarının doğru olabileceğini söyleyen Portakal, yetkililerin kendisine ulaşmasını istemişti.

'DEVLETİ YÖNETENLER DUYMUYOR'

Fatih Portakal'ın kişisel twitter hesabından bu duruma dikkat çekmek için bir paylaşımda bulundu:

'Farkında mısınız bilmiyorum ama kimlik bilgilerimiz A'sından Z'sine kadar birilerinin elinde, illegal yapıların elinde. Devlete, yönetenlere sesleniyorum onu bile duymuyorlar' ifadelerini kullanan Portakal'ın paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

İşte Portakal'ın paylaşımı;

"UYARIYORUM! ‘Kimlik bilgileriniz burda, linki tıklayın’ gibi başka tür dolandırıcılara da dikkat edin. Linki KESİNLİKLE tiklamayın bu kez de telefonunuzu ve bilgilerinizi kaptırabilirsiniz!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler