Fatih Dönmez'in iddiasına Kılıçdaroğlu’ndan sert tepki

Fatih Dönmez'in iddiasına Kılıçdaroğlu’ndan sert tepki

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığını iddia etmesine, Kılıçdaroğlu ve CHP'li isimlerden çok sert tepki geldi.

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?" ifadelerini kullandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün ziyaret ettiği evin kesilen elektiriği hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği evdeki elektriğin açık olduğunu iddia eden Dönmez, “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” ifadelerini kullandı.


KILIÇDAROĞLU: BECERİKSİZ, YALANCI, KELİME CAMBAZI
CHP lideri Kılıçdaroğlu, iddiada bulunan Bakan Dönmez'in paylaşımını alıntılayarak, "Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!" ifadelerine yer verdi.


ÖZKAN: BU NASIL BİR DELİRME HALİ
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da "Bu nasıl bir delirme hali. Ayıp. Hiç mi utanman yok? Yalan, entrikayla ülkenin canına okudunuz. Yönetemiyorsunuz. Yalancıdan devlet adamı olmaz. Erken seçim istiyoruz. Düşün milletin yakasından" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler