Esra Ezmeci'den tedavi amaçlı psikolojik roman

Esra Ezmeci'den tedavi amaçlı psikolojik roman

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin yazdığı psikolojik roman Süt Lekesi, Destek Yayınları’nın Nişantaşı’ndaki ofisinde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğiyle basına ve kamuoyuna tanıtıldı


Yayınevinin samimi ve keyifli atmosferinde gerçekleştirilen etkinlikte Ezmeci kitabına ilişkin olarak, gerçek hikayelerden yola çıktığını ancak hiç kimseyi deşifre etmeyecek şekilde bir roman kurguladığını söylüyor.

Kitabıyla önyargıları yıkmak, iyilik-kötülük kavramları üzerine insanların düşünmesini sağlamak ve kişilerin karşılarındaki insanları kötü diye yargılamamasını, kötü denilen insanların yaptıklarının arkasında mutlaka bir travma geçmişi olduğunu öğretmek istediğini ifade eden Esra Ezmeci, kitabının bir eğitim ve tedavi kitabı olmasını dilediğini belirtti.

Kitabında bir psikoloğun sıra dışı hikayesini anlattığını anlatan Esra Ezmeci, ‘bu ana karakteri çoğu yaşanmışlığın toplamından oluşturdum. En iyi bildiğim meslek bu olduğu için ana karakterlere bu mesleği verdim. Çünkü psikoloji bilen biri isterse diğer insanları manipüle teme yeteneğini farklı biçimlerde kullanabilir. Çok ipucu vermeyeyim ama gerilim dolu bir kitap’ dedi.

8-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler