Eski takımından Burak Yılmaz'a flaş teklif: Gel futbolu burada bırak

Eski takımından Burak Yılmaz'a flaş teklif: Gel futbolu burada bırak

Sezon sonunda Fransız ekibi Lille'den ayrılacak olan ve Süper Lig'den talipleri olan milli futbolcu Burak Yılmaz'a eski kulübü Beşiktaş'tan flaş teklif geldi. Yılmaz'a gel futbolu burada bırak denildi

Geçtiğimiz sezon gösterdiği müthiş performansla Lille'i 10 yıl aradan sonra şampiyonluğa taşıyan Burak Yılmaz bu sezon ise çıktığı 34 maçta yedi gol ve beş asist kaydetmişti. Sözleşmesinin sonuna gelen milli futbolcunun yeni durağıyla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

"Gel futbolu Beşiktaş'ta bırak"

Adana Demirspor ve Galatasaray'la adı anılan 26 yaşındaki golcünün yeni adresinin ABD olacağı öne sürülürken Beşiktaş'ın Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ bugün Burak Yılmaz'la telefonda görüştü.

Kocadağ, 36 yaşındaki golcü Burak Yılmaz'a, “Hayalini gerçekleştirdin. Şimdi yuvana dönme zamanı. Gel, futbolu Beşiktaş'ta bırak. Takıma şampiyonluk yolunda ağabeylik yap” dedi.

Başarıya endeksli sözleşme

Tecrübeli golcü henüz Beşiktaş'a net bir yanıt vermedi. Beşiktaş kurmayları, ‘Kral' lakaplı yıldıza, başarıya endeksli bir sözleşme teklifi hazırladı. Hedef, gençlerin ağırlıkta olacağı yeni kadroda, Burak Yılmaz kalibresinde bir yıldızla takıma deneyim kazandırmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler