Erdoğan'la yaptığı görüşmeyi açıkladı: Uzan'ın tavrı MHP'yi devirir

Erdoğan'la yaptığı görüşmeyi açıkladı: Uzan'ın tavrı MHP'yi devirir

Turhan Çömez, Erdoğan ile yıllar önce yaptığı bir konuşmada Erdoğan’ın “Cem Uzan’ın bu tavrı MHP’yi baraj altı bırakır bizde yolumuza iki parti ile devam ederiz” dediğini öne sürdü.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, TELE1'de Cüneyt Akman’ın sunduğu 'Zamanın Ruhu' programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Cem Uzan ile ilgili yaptığı bir konuşmayı anlatan Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, “Bir gün Erdoğan ile yolculuk ederken 'Cem Uzan hızlı gidiyor, acaba nasıl etkiler süreci' dedim. ‘Devam etsin’ dedi. Yani bana kendi kanaatini ifade etti. Bundan Erdoğan’ın siyaseti nasıl okuduğunu görebiliriz. Erdoğan, ‘Cem Uzan’ın bu tavrı MHP’yi baraj altı bırakır biz de yolumuza iki parti ile devam ederiz’ dedi” şeklinde konuştu.

"BUNU İDDİALI BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM..."

Öte yandan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eskisi kadar güçlü olmadığını söyleyen Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, "Eskisi gibi ne siyaseti dizayn etme ne de etken bir rol oynama kapasitesine sahip. Bunu biraz iddialı olarak söylüyorum ama Erdoğan ve AKP ilk defa seçime bir edilgen parti olarak girecek. Etken bir rol üstlenmeyecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler