Erdoğan’ın AKP’li bakanlara son talimatı: Bunu hemen bitirin!

Erdoğan’ın AKP’li bakanlara son talimatı: Bunu hemen bitirin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında bakanlara verdiği talimatları hükümete yakın gazete Sabah tarafından duyuruldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı oy kaybı içerisinde olan partisini ayakta tutabilmek için harekete geçti. AKP’nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında gelen şikayetleri dinleyen Erdoğan bakanlara talimat yağırdı.

AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinde yer alan habere göre Erdoğan'ın son MKYK toplantısında gıda güvenliğinin sağlanması, çiftçinin elektrik faturaları, sulama birlikleri ve orman köylüleri için bakanlara talimat verdiği belirtildi.

Söz konusu toplantıda milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Şanlıurfa'da bir süredir devam eden elektrik kesintileri ile ilgili şikayetlerini "Sürekli sahada bu konuda sıkıntı yaşıyoruz. Üretici kesintiler nedeniyle zor durumda. Elektrik dağıtım şirketinin yönetimi ile ilgili bir sorun yok ama altta çalışan personelden kaynaklı bir sorun olabilir. Bunlar hasadı da etkiliyor" ifadeleriyle dile getirirken Erdoğan’ın ise bu şikayetler karşısında "Bu konuyu araştırıp çözün. Vatandaş mağdur edilmesin" dediği ifade edildi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi de toplantıda orman köylüsü ile ilgili de çalışma yaptıklarını bildirirken Erdoğan'ın ise çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istediği belirtildi.

Hayat pahalılığından dolayı son seçim anketlerine göre oy kaybı içerisinde olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelen şikayetlere biran önce karşılık verilmesi konusunda da uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler