Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na erken seçim yanıtı

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na erken seçim yanıtı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Vekillerle yapacağımız kahvaltılı toplantıları 24 Haziran'da yeniden başlatıyoruz.  Biri İstiklal Harbi'nde biri 15 Temmuz'da olmak üzere iki defa gazilik unvanıyla şereflenen Meclisimiz zorlu dönemlerden geçmiştir. 

Milletimizle omuz omuza vererek ülkeyi kaosa ve çöküşe sürükleme oyununu bozduk. 

Dün CHP Genel Başkanı koltuğunda oturan zat çıkmış "lağım çukuru" diye ifade ettiği birtakım iddiaları Meclis kürsüsünden tekrarlıyor. Aynı kürsü PKK terör örgütünün güdümündeki partinin savunma zemini haline de dönüştürüldü. 

Aynı kürsü niye yalanın, iftiranın, çarpıtmanın mecrası olarak da kullanıldı. Lağım çukuru diye ifade edilen iftiraların ve onları ortaya atanların peşinden gitmek ancak kendilerini ortaya layık görenlerin işidir. 

Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.

Evet onurlu insanların başvurduğu istifa diye bir müessese vardır. Girdiği her seçimde şu kadar oy alamazsam bırakırım diyen ama her defasında onurunu ayaklar altına alıp arsızca koltuğunda oturmaya devam edenler önce aynanın karşısına geçip bunu kendilerine söylemelidir. 

Türkiye'de hiçkimsenin bu haysiyet fukaralarından onur ve haysiyet dersi almaya da ihtiyacı yoktur. Bizim yaptığımız hizmetlerin şahidi milletimizin ta kendisidir. 

Artık 75 yılını geride bıraktığımız çok partili siyasi hayatımızın armağanı olan milli iradenin üstünlüğü, sandık gibi kazanımlar, darbelerin yol açtığı kesintilere rağmen ülkemizi en üst lige taşımıştır. Bu başarıda en büyük pay sahibi de ülkemizin son 19 yılına damgasını vuran AK Parti'dir. 

Yarın bu mücadeleyi sürdürebilecek, tertemiz sicile, gereken azim ve kararlılığa sahip tek parti biziz. 

Organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini ülke gündemine ve özellikle de Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz. Biz ülkemize ve milletimize dair her meseleyi tüm taraflarıyla kamuoyu önünde oturup konuşur tartışır değerlendiririz. Ama bunu asla suç örgütü mensupları üzerinden yapmayız. Onlarla kaybedecek vaktimiz yok, yapacak işimiz çok. 

 

Ayrıntılar geliyor...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler