Erdoğan'dan Bakan Nebati kararı

Erdoğan'dan Bakan Nebati kararı

Erdoğan’ın uyarısından sonra yaklaşık iki haftadır ekranlardan uzak bir görüntü çizen Bakan Nurettin Nebati’nin yerine Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun vitrine çıkması dikkat çekiyor.

Yaptığı açıklamalarla uzun süre tartışmaların odağına oturan Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uyarıldığı öğrenildi.

Erdoğan’ın uyarısından sonra ekranlardan uzak bir bakanlık sürdüren Nebati’nin rolünü ise Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun sürdürdüğü görülüyor. Bu durum ise kamuoyunda “Ekonomide rol değişikliği” yorumlarına neden olurken, Nebati’nin ekran orucunu ne zaman kıracağı ise merak ediliyor.

2 HAFTADIR EKRANDA YOK

Son dönemlerde ekonomide işlerin istenildiği gibi gitmemesinin faturası Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’ne kesildi! Ekonomideki kötü gidişat ve yaptığı gaflarla uzun süre tartışmaların odağına oturan Nebati’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından uyarıldığı belirtilirken, Nebati’nin bu uyarıdan sonra kısmen geri çekildiği ifade ediliyor.

Yaklaşık 2 haftadır ekranlarda gözükmeyen Nebati’nin yerine Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun daha fazla görünür olması ‘ekonomide rol değişikliği’ yorumlarına neden oldu.

KAVCIOĞLU DEVREYE GİRDİ

“Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” sözleriyle uzun süre tartışılan Nebati’nin ayrıca enflasyon ve büyüme ile ilgili öngörülerinin de revizeye ihtiyaç duyması dikkat çekiyordu. Erdoğan’ın bunun üzerine Bakan Nebati’yi uyardığı öğrenilirken, Nebati’nin ise bu süreçte öne çıkmamaya gayret ettiği ifade ediliyor.

Ekonomiyle ilgili son dönemlerde Nebati’nin yerine Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun görünür olmasının perde arkasında ise Erdoğan’ın uyarısı olduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler