Erdoğan'dan Akşener'e: Beni kendinle uğraştırtma

Erdoğan'dan Akşener'e: Beni kendinle uğraştırtma

Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener'in deprem bölgesindeki inşaatlar hakkındaki iddialarına tepki gösterdi, "Meral Hanım bizim adımıza dikkat et" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Haber yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener'in deprem bölgesindeki inşaatlar hakkındaki iddialarına tepki gösterdi, "Meral Hanım bizim adımıza dikkat et" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

“Sağlık Bakanımı, Murat Kurum kardeşimi aradım. Bizzat eksikler olsa bile bizzat müdahale edeceğiz dedi ve müdahalelerini de yaptılar. Ondan sonra ekrandan bu haberi oraya koyanlar, çekip aldılar.

Yalana gerek yok. Biz bir şeyi yapıyoruz dersek yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, konuştuğun zaman buna göre konuş.

Yanlış yere kafanı çarpıyorsun, dikkat et; beni de kendinle uğraştırma.

Muhalefet herkesi kendisi gibi beceriksiz sanıyor. Deprem bölgesinde muhalefetin büyükşehir belediyesinden kimseyi göremedim. Partimizin bütün büyükşehir, ilçe belediyeleri istisnasız kardeş belediyeler ilan etmek suretiyle şu anda deprem bölgelerinde kendilerine zemin oluşturdular, çalışıyorlar. Çadır kent, konteyner kent kuruyorlar, prefabrik kuruyorlar. Bütün bu çalışmaları 7/24 ekipleri kurarak sürdürüyorlar. Sadece bunlar değil. Yemek, yiyecek, su... A'dan Z'ye...”

AKŞENER'DEN YANIT

Akşener ise Erdoğan’ın bu sözlerine Twitter’dan “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir” ifadeleriyle yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler