Erdoğan: Tank Palet Fabrikası Devletindir

Erdoğan: Tank Palet Fabrikası Devletindir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası'nda konuşuyor. Erdoğan, "Burası devletin malıdır, tapusu devlettedir, öyle de kalacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası'nda açıklamalarda bulunuyor.

- Esasen BMC burada sermayesinin tamamı devlete ait olan şirketin işletmecisi konumundadır. Fabrikamızın mülkiyeti Hazine'nin tahsisi Milli Savunma Bakanlığımızındır. Yani burası devletin malıdır. Tapusu devlettedir, öyle de kalacaktır.

- Hani diyorlar ya 'Katar, Katar, Katar.' Katar buranın finansman ortağıdır. Yüzde 49'la. Yüzde 51 Türk ortaklara aittir.

- Her kim bu fabrikanın yabancılara satıldığını iddia ediyorsa bilin ki yalan söylüyordur.

- (CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na) Sen bizim gençlerimize hakaret ediyorsun, saygısızlık yapıyorsun. Hele hele bu itham üzerinden ülkemize her kim ülkemize ve ordumuza iftira atıyorsa bilin ki devlet ve millet düşmanıdır. Bu fabrikayla ilgili yalan ve iftiraları pervasızca tekrarlayan CHP'nin başındaki bu zat, yargı tarafından da cezaya çarptırılmıştır. Aynı yalanları sürekli tekrarlayıp duruyorlar. Milletimiz bu yalancıları 2023 seçimlerinde bir kez daha sandığa gömerek hak ettikleri cezayı verecektir. 6 ay sonra seçim var diyor. Sen bu 6 ay daha çok konuşursun. Bizim seçim tarihimiz belli, Haziran 2023. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler