Erdoğan: Bu emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır

Erdoğan: Bu emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak verdiğimiz hizmetleri inşallah yeni ekibimizle güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Yeni anayasa hazırlıkları sürecinde de Meclisimize ve grubumuza önemli görevler düşecektir. 

Gittiği yollar aynı yollar mı, binalar aynı binalar mı, hizmetler aynı mı. Bir günden bir güne bu zatın ağzından memlekette şöyle iyi bir şey de yapıldı sözleri duymadık. CHP Gnel Başkanı ve şurekası, yarısı yalan yarısı yanlış bir sürü iddia ortaya atıyorlar. Kendisi İzmir Milletvekili, İzmir'e neler yaptı ya. İzmir'e yapılmış en ufak bir yatırım var mı. 

Bir grup emekli amiralin buram buram darbe iması kokan açıklamalarını ekonomi ile ilişkilendirerek gündem saptırma olarak aklamaya çalışacak kadar şirazesinden koptu.  

Bununla da kalmayıp bizi, herkesi terörist herkesi darbeci ilan etmekle suçluıyorlar. Kendileri teröristlerle al takke ver külah ilişkisi içinde oldukları için teröriste terörist dememizden rahatsız oluyorlar. 

Türkiye daha 15 temmuz acısının yaralarını saramamışken bir grup emekli amiralin aslı astarı olmayan meseleler üzerinden milli iradeyi, ülkenin seçilmiş yönetimini tehdit etmelerini küçümseyen darbecinin ta kendisidir. 

 

Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. 104'ün içerisinde şu anda CHP üyesi olanlar vardır. 

 

AYRINTILAR GELİYOR...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler