Emre Belözoğlu'ndan kendisine FETÖ suçlaması yapan Ümit Özat'a yanıt:

Emre Belözoğlu'ndan kendisine FETÖ suçlaması yapan Ümit Özat'a yanıt:

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, Ümit Özat'ın kendisiyle ilgili "'FETÖ' hakkında bir açıklama bile yapamadı" sözlerine yanıt verdi. Belözoğlu, "Gerçekten üzücü oldu bu açıklamaları...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, Ümit Özat'ın kendisiyle ilgili "'FETÖ' hakkında bir açıklama bile yapamadı" sözlerine yanıt verdi. Belözoğlu, "Gerçekten üzücü oldu bu açıklamaları. Söyleyeceklerim var bu konuyla ilgili ama şimdilik susmayı tercih ediyorum" dedi.

Ümit Özat'ın açıklamasına üzüldüğünü ifade eden Belözoğlu, "Bu camia için 1 dakika bile forma giymiş kişi benim için çok değerlidir. Kendisiyle birebir sohbetim yoktur. Milli Takım'da 5-10 kere birlikte oynadık. Bu açıklamalar çok üzücü. Benim de söyleyeceklerim var ama bu konuyla ilgili şimdilik susmayı tercih ediyorum" dedi.

KINAMA GELMİŞTİ

Fenerbahçe ise eski kaptanı Ümit Özat'ın açıklamalarını resmi siteden kınamış, Özat'ı artık camianın bir parçası olarak görülmediği belirtilmişti. Ümit Özat, Sarı-Lacivertli taraftarların da büyük tepkisini çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler