Emre Altuğ biten evliliği hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu

Emre Altuğ biten evliliği hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu

Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, 2008 yılında evlendi. 2015 yılında boşanan çift o tarihten itibaren farklı isimlerle anıldı. Bir programa konuk olan Emre Altuğ, Çağla Şıkel'le biten evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İki ünlü isim Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, 2008 tarihinde dünyaevine girdi. Emre Altuğ ve Çağla Şıkel'in evliliğinden 2009 yılında ilk oğulları Hüseyin Kuzey Altuğ, 2 Mart 2012'de ise ikinci oğulları Uzay Tuncer Altuğ dünyaya geldi.

2015 yılında boşanan çift o tarihten itibaren farklı isimlerle anıldı.

BİTEN EVLİLİĞİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR YAPTI

Bir programa konuk olan Emre Altuğ, Çağla Şıkel'le biten evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BECEREMEDİK…" Evliliğine dair de konuşan ünlü şarkıcı, "Bir kızgınlığım, küskünlüğüm de yok, ilk başta niye beceremedik diye takılmıştım bu beni bir süre oyaladı, sonra dedim ki onu beceremediysek bunu becerelim" dedi.

"6 AYIMI ALDI"

Ayrıca ünlü şarkıcı, "Egolarımızın esiri olmadık, kendimizi düşünmedik çocuklarımız ön planda oldu. Bir kişi olarak düşünmeye başlamam 6 ayımı aldı." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Emre Altuğ, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Çağla Şıkel ile 2015'te boşanmıştı. Bu ilişkiden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olan sanatçı, son olarak aynı dizide rol aldığı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı dedikodusuyla adından söz ettirmişti. Özel hayatı merak konusu olan Emre Altuğ'dan açıklama geldi.

'AŞK' AÇIKLAMASI

Uzun zamandır bir ilişkisi olmadığı hatırlatılan iki çocuk babası Emre Altuğ, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusuna, "Doğru zamanda görürsünüz. Ben hazırım ama henüz böyle bir durum yok" yanıtını verdi.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Dizide evli çifti canlandıran Emre Altuğ ve Gözde Kansu'nun bir dönem aşk yaşadığı ileri sürülmüştü.

"Dizi aşkı gerçeğe mi döndü?" sorusu magazin gündeminde dolaşırken Emre Altuğ ve Gözde Kansu, ısrarla arkadaş olduklarını açıklamıştı.

Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu: "6 ayımı aldı" - Resim: 9

Emre Altuğ paylaşımında 'sus' işareti yaparken Gözde Kansu'nun ise neşeli olduğu görülmüştü.

EL ELE

Son olarak ise iki oyuncu Altın Kelebek gecesi el ele görüntülendi. Aşk yaşadıklarını her fırsatta yalanlayan ikili gecede Snobmagazin kameralarına takıldı. İkilinin Afra Saraçoğlunun yanına gelirken el ele olduğu anlar sosyal medyayı salladı. Oyuncular 'arkadaş' olarak mı yoksa 'sevgili' olarak mı el ele idi henüz bilinmiyor.

Snob Magazin'de yer alan habere göre Kansu, dizide eşini canlandıran Emre Altuğ ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında şöyle konuştu:

Yok, sevgili değiliz. Emre çok sevdiğim bir arkadaşım. Biz haberlere, 'demek karı-koca olarak yakışıyoruz' diyerek, güldük eğlendik.

Onunla arkadaş olmam muhteşem. Hayatımda kimse yok. Müthiş güzel yalnızım. İşimle aşk yaşıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler