Elon Musk’tan büyük itiraf

Elon Musk’tan büyük itiraf

Tesla ve SpaceX gibi başarılı şirketlerin kurucusu Elon Musk, zamanında Tesla'yı Apple'a satmaya çalıştığını Twitter’dan açıkladı. Açıklamada Musk, Apple CEO'su Tim Cook'un kendisiyle görüşmediğini ifade etti.

Tesla Motors, otomobil sektöründe dünyanın en yenilikçi şirketlerinden biri olarak biliniyor. Şirketin CEO’su Elon Musk ise hâlihazırda tanınmasına rağmen özellikle son aylarda attığı kripto para Tweet'leri nedeniyle milyonların dilinden düşmeyen biri hâline geldi.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada Tesla’yı Apple’a satmak istediğini, ancak Apple CEO'su Tim Cook’un teklifi konuşmak için masaya bile oturmadığını söyledi.

Ünlü milyarder, Tim Cook ile hiç görüşemediğini söylüyor:

2-547.jpg

Bir BBC muhabiri, ünlü milyardere başka bir hikayeden bahsederken Apple'ın CEO'su olmak isteyip istemediğini sormasının ardından Musk, Tesla’yı satma girişimini resmi Twitter hesabında açıkladı.

Elon, paylaştığı Tweet'te Tim Cook ile hiçbir zaman konuşamadığını veya ona yazmadığını ifade etti. Bununla birlikte Tesla'nın Apple’a satılması hakkında Apple'ın CEO'su ile konuşmak için bir toplantı talep ettiğini söyledi. Ancak Musk, istediği toplantıyı gerçekleştiremedi. Milyarderin söylediğine göre Tesla’nın o zamanki değeri şu anki değerinin yalnızca %6’sıydı.

Hikayeye dahil olan iki taraf da durumu doğrulamak istemiyor. Cook, daha önce Musk ile hiç konuşmadığını söylemişti. Ancak Cook’un Musk’a “büyük bir hayranlığı ve saygısı” olduğu bilinmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler