Ebru Şahin tatil fotoğraflarına yenisini ekledi

Ebru Şahin tatil fotoğraflarına yenisini ekledi

Ebru Şahin ve Cedi Osman, geçtiğimiz haftalarda dünyaevine girmişti. Çift, balayı için Seyşeller'e gitmişti. Şahin, tatil fotoğraflarını bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabından bikinili karelerini paylaştı.

Güzel oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman, yaklaşık 3 yıl önce birlikteliklerini sevenlerine duyurmuştu. Dolu dizgin aşk yaşayan ikili evlilik yolundaki ilk adımı atmıştı.

Yakılışıklı basketbolcu Cedi Osman, Kapadokya'nın büyülü atmosferinde sevgilisi Ebru Şahin'e evlenme teklifi etmişti. Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve basketbolun yıldızı Cedi Osman geçtiğimiz gün Makedonya'da dünyaevine girmişti.

İkilinin nikahı, Cedi Osman'ın doğum yeri olan Kuzey Makedonya'nın Ohri kentinde gerçekleşmişti. Göl üzerindeki nikaha çiftin yakın arkadaşları ve aileleri katılmıştı.

Şimdilerde tatil paylaşımlarına devam eden Şahin, bikinili paylaşımıyla takipçilerini büyüledi. Ünlü oyuncunun fit fiziğiyle övgüleri topladı. Ebru Şahin'in pozlarına ise takipçilerden paylaşıma binlerce yorum ve beğeni geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler