Dönme Dolapta Seks Rezaleti!

Dönme Dolapta Seks Rezaleti!

ABD'nin Ohio eyaletindeki bir lunaparkta güpegündüz cinsel ilişkiye giren bir çift ülkede tartışma yarattı.

Ohido’daki Cedar Point isimli lunaparkta bir seks skandalı yaşandı… Hafta sonu başta çocuklu aileler olmak üzere çok sayıda insanın ziyaret ettiği lunaparkın popüler eğlence makinelerinden olan Giant Wheel isimli dönme dolapta 32 yaşındaki bir kadın ile 24 yaşındaki bir adam cinsel ilişkiye girdi.

Kimseye aldırmadan dönme dolabın koltuklarında cinsel ilişkiye giren kişilerin Heather Johnston ve David Davis olduğu öğrenildi.

Çifti ihbar edenlerin ise dönme dolaba aynı anda binen gençler olduğu kaydedildi. Sandusky polisi olay yerine giderken inceleme başlattı.

Görgü tanıkları çiftin alenen cinsel ilişkiye girdiğini ve dönme dolapta sarsıntı meydana geldiğini dile getirdi. Yetkililer, görgü tanıklarından ikisinin reşit olmadığını da aktardı.


Polis tarafından sorgulanan Johnston, “Ben sadece yere düşen sigarayı almak için eğildim. O da bana yardım etti” dedi. Fakat daha zorlayınca ikili cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Davis ve Johnson geceyi nezarethanede geçirdi.

Hakim karşısına çıkmaya hazırlanan çiftin 180 güne kadar hapis cezası alması gündemde.

Bölgedeki en köklü eğlence parkalarından biri olan lunaparkta 70 hız treni ve eğlence oyuncağı bulunuyor. Lunaparkın en popüler eğlence merkezi ise bütün parkı kuşbakışı izleme imkanı sunan dönme dolap oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler