Doğu Perinçek Ümit Özdağ atışmasında yeni perde: Kimsin sen ya!

Doğu Perinçek Ümit Özdağ atışmasında yeni perde: Kimsin sen ya!

Doğu Perinçek ile Ümit Özdağ arasındaki sığınmacılar konusundaki atışma devam ediyor. Ümit Özdağ'a yanıt veren Perinçek, "Kimsin sen ya? Sen kimsin hepsini yollayacakmışsın" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki Suriyeli sığınmacılar polemiği hız kesmeden devam ediyor.

Doğu Perinçek'in Ümit Özdağ'ı hedef alan "Buradan kendilerini ihtar ediyoruz. Bu işin başını çeken Ümit Özdağ'ı bir kez daha ihtar ediyoruz. O pusacak, biz onu pıstıracağız. Ortalıkta dolaşamayacak" şeklindeki açıklamasına, Ümit Özdağ Külliye vurgusu yaparak, "Doğu bey, Recep Tayyip beyin mesajını bana iletmişsiniz. Postacılığınız için teşekkür ederim. Zafer Partisi’ni Türkiye’nin örtülü istilasına karşı mücadelesinden hiçbir tehdit geri adım attıramaz. Benzer bir tehdit dün HDP’li Ömer Öcalan’dan gelmişti. Şaşırdık mı? Hayır" şeklinde yanıt vermişti.

Bu kez Doğu Perinçek, Ümit Özdağ'a karşılık verdi. Tele1'dan Begümhan Aydoğan'ın programında konuşan Doğu Perinçek, "Kendi sitelerinde yayınlıyorlar. Bir kız çocuğuna gidiyor diyor ki 'Sen tecavüze uğradın mı?' 'Hayır' diyor. 'Korkuyorsun ama değil mi?' diyor. Yani, böyle mi sorulur? Kıza korkuyorsun ama değil mi diyor. Sonra hepsini yollayacağız diyor. Kimsin sen ya? Sen kimsin hepsini yollayacakmışsın. Hangi güçle yollayacaksın? Sokakta adamın yok, bir şeyin yok, gücün yok. Sokaklarda dolaşıp kışkırtma yaparak mı yollayacaksın? Hangi güçle yollayacaksın?" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler