Dışarıdan soğuk görünen 4 burç... Onları tanıyınca seveceksiniz

Dışarıdan soğuk görünen 4 burç... Onları tanıyınca seveceksiniz

Bazı insanlar aşırı mesafeli tavırlarıyla dikkat çeker. Küçük dağları ben yarattım havasında olan bu kişiler genellikle kendini beğenmiş bir karaktere sahip olur...

Bazı insanlar aşırı mesafeli tavırlarıyla dikkat çeker. Küçük dağları ben yarattım havasında olan bu kişiler genellikle kendini beğenmiş bir karaktere sahip olur. Ancak bazen dışarıdan bu kadar soğuk ve mesafeli görünen insanlar içlerinde bambaşka bir kişilik taşıyabiliyor. Astrolojide ilk etapta soğuk görünen ama tanışınca çok seveceğiniz burçlar var. Dışarıdan soğuk görünen ama için pamuk gibi olan burçları sizler için araştırdık.

Astroloji insanların davranışları hakkında bazı ipuçları verir. Çok mesafeli bulduğunuz birinin aslında hiç de öyle olmadığını anlamak için tanımanız gerekir. Astrolojide bazı dışarıdan soğuk ve mesafeli görünse de içlerinde bambaşka birini barındırıyor.

BOĞA BURCU

Boğa burcu, ağır başlı olur. Samimiyet kurmaktan çekinebilir. Boğa burcunu sadece yakından tanıyanlar gerçekler hakkında bilgi sahibi olabilir.

Boğa burçları genellikle hayatın keyfini çıkarmak dostluklar kurur.

Boğa burçları ne kadar mesafeli görünse de onlarla saatlerce sohbet edebilir ve gezebilirsiniz.

Çekingenliğini ve üşengeçliğini kıracak bir arkadaş, içindeki samimi ve eğlenceli kişiyi ortaya çıkarmak için yeterli olur.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU

Aslan burcu için toplumdaki yeri ve gösterdiği imaj çok önemlidir. Genellikle çevresindeki insanlardan daha havalı görünür. Havalı göründüğünü duymak ve bilmek onun için önemli olmaz.

Aslan burçları kendine çok güvenir. Bu durumu övgü olarak bile görebilir. Kendini dış dünyaya bu şekilde tanıtırken, kendisiyle samimiyet kurmak isteyenlerin üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilirler.

Aslan burcu olanlar aslında özünde samimi ve sıcak olur. Herkesin yardımına koşar. Yufka yürekli olduğu için çok sağlam dostluklar kurar. Bu sebeple aslan burcunu tanıdıkça daha çok seversiniz.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Başak burcunu dışarıdan ilk göründüğünüzde ne kadar eleştirel bakışlara sahip olduğunu hissedersiniz. Temkinli tavırları herkesin hemen dikkatini çeker.

Başak burcu ile samimiyetiniz ilk karşılaşmada pekişmez. Başak burçları ile vakit geçirmeniz ve onu tanımanız gerekir.

Bu yüzden ilk görüşte ısınılamayan Başaklara kesinlikle ikinci bir şans verilmesi gerekir. Zira eleştirel halleri onların elinde olmuyor. Başak burcu fedakar olur. Dostları için yapamayacağı şey yoktur.

KOVA BURCU

KOVA BURCU

Kova burçları sosyal ve arkadaş canlısı olarak bilinir. Kova burcu olanlar neredeyse herkesle arkadaşlık kurabilir. Kalabalık sosyal çevrelerde sıkça boy gösterebilir. Ancak Kova burçları dostlarını seçerken çok dikkatli davranır.

Nezaketi asla elden bırakmasa da kimseyle samimi olmaya yanaşmaz. Çevresine ördüğü yüksek duvarlar da kimseye böyle bir fırsat tanımaz. Sınırlı sayıdaki dostları ise ne denli keyifli insanlar olduklarını gayet iyi bilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler