Dilipak'ın Deli Dana Uyarısı Gerçek Oldu

Dilipak'ın Deli Dana Uyarısı Gerçek Oldu

Virüs emperyalistlerinin yeni dünya düzeni için tasarladıkları oyunu  yaptıkları ve yapacaklarını  önceden deşifre eden Abdurrahman Dilipak bu seferde yanılmadı...

DİLİPAK'IN  "DELİ DANA" UYARISI GERÇEKLEŞTİ.

Virüs emperyalistlerinin yeni dünya düzeni için tasarladıkları oyunu sahnelerken yaptıkları ve yapacaklarını  önceden deşifre eden Abdurrahman Dilipak bu seferde yanılmadı...

Dilipak'ın bu tespitlerinden sonra Hürriyet gazetesinde  bugün çıkan bir  haber ; bu kadar da tesadüf olur mu dedirtti.

1 Hafta önce yazdığı bir yazıda;

"Dikkat Dikkat! S.O.S. LGBT nasıl “İstanbul sözleşmesi”nin içine gizlendi ise, bu “yapay et” de iklim sözleşmesi” ve “Hayvan hakları”nın içine gizlenmiş bir bombadır! Bütün bunlar, Global çetenin, Great Reset’e giden yolda “CoVID ve PCR yalanı” ile ilişkilendirdikleri hadiselerdir.

Büyükbaş hayvan işi ile uğraşanlar dikkat, Balıkçılar dikkat! Sağlıkçılar dikkat.. Yeni mikrop hayvan çiftliklerinden, denizden balıklar üzerinden ve uzaydan gelebilir. Buzullar eriyince eski çağlardan gelen kristalleşmiş mikroplar sıcak sularda çözülünce balıklarda mutasyona sebeb olup, insan sağlığını tehdit eden yeni hastalıklara sebeb olabilirmiş. 5G’den söz eden yok, ama uzaydan mikrop gelebilir diyorlar. Zaten sentetik et çıkınca hayvan dışkısı iklim değişikliğine sebeb oluyor iddiası bir de “deli dana” hikayesi uydurdun mu, alsana yeni bir salgın." diyen Dilipak'ın bu tespitlerinden sonra Hürriye gazetesinde çıkan haber bu kadar da tesadüf olur mu dedirtti.

Korona salgını bitmeden başladı... Kanada'da 'gizemli' beyin hastalığı panik yarattı!
Kovid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altında tutmaya devam ederken Kanada'da ortaya çıkan 'gizemli' beyin hastalığı panik yarattı. 40'tan fazla kişide ortaya çıkan ve 'Deli dana' hastalığına benzetilen gizemli salgın şimdiye kadar 5 kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı.
Dünya koronavirüs salgınıyla mücadele etmeye devam ederken bu kez de Kanada'dan korkutucu bir haber geldi. Ülkenin New Brunswick eyaletinde 40'tan fazla kişide 'gizemli' bir beyin hastalığı tespit edildi.

Şimdiye kadar 43 kişide rastlanan durum 'Deli dana' hastalığına benzetilse de uzmanlar henüz hastalığın adını ve nedenini saptayabilmiş değil.

Uzmanlar daha önce tanımlanmamış yeni bir hastalıkla karşı karşıya olabileceklerini belirtirken hastalığın belirtileri arasında hafıza kaybı, halüsinasyon ve kas atrofisi gibi semptomlar bulunduğu açıklandı.

Ülke çapında yarattığı panik dünya basınına da yansıyarak yayılan bu hastalıkla ilgili araştırmalara başlayan uzmanların korkusu bunun henüz karşılaşmadıkları yeni bir hastalık olması. Agresif şekilde ilerleyen beyin hastalığıyla ilgili açıklama yapan nöroloji uzmanı Dr. Neil Cashman durumun çevresel toksinlerle ilgili olabileceğini düşündüklerini ancak bunun henüz kesinleşmemiş bir bilgi olduğunu ve araştırmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Alarm verildi! 'Gizemli hastalık' ülkede 15 can aldı...
Hastalıkla ilgili ilk vakanın 2015 yılında ortaya çıktığı, 2019 yılında 11 vaka görüldüğü ve 2020'de ise 24 vakaya rastlandığı belirtiliyor. Araştırmacılar yerel medyada yer alan haberleri kaynak alarak bugüne kadar gizemli hastalıktan 5 kişinin hayatını kaybettiğine inanıyor.

Konu üzerinde çalışan bir başka nöroloji uzmanı, Dr. Alier Marrero 'Neyin sebep olduğunu bilmiyoruz. tek bildiğimiz bu hastalık yüzünden daha fazla vaka görmeye başladık.' diyor. Vaka kümelenmesi bu yıl artmaya başlarken konu New Brunswick Halk Sağlığı Departmanı'ndan sızan haberlerin Kanada medyasına yansımasıyla ortaya çıktı.Uzmanlar gizemli beyin hastalığının 'Deli dana' olarak da bilinen Creutzfeldt-Jakob Hastalığına benzedi
ğini söylüyor. Bu tehlikeli hastalık çok hızlı yayıldığı gibi tedavisi de yok ve maalesef ölümle sonuçlanıyor.

Nijerya'da 'gizemli hastalık' paniği! 1 kişi öldü, 56 kişi hastaneye kaldırıldı

Hastalık şu an için tek bölgede görülse de semptomların her yaş grubundan insanı etkilediği ve aralarında davranışsal değişiklikler, sebepsiz ağrılar, bilişsel kayıplar, salya akıtma ve halüsinasyon gibi ciddi şikayetler olduğu açıklandı.

Nörolog Dr. Marrero, hastalığın genetik kaynaklı olmadığını ve hava, su, yiyecek gibi çevresel faktörlerden kaynaklanabileceğini ifade ediyor. Kanadalı sağlık yetkilileri ise hastalığın görüldüğü bölgelerin ismini vermeyi reddediyor.

Uzmanlar hastalığa neden olabilecek çevresel toksinleri araştırıyor. Hazırlanan raporda deniz ürünlerine bağlı bakteriler tarafından üretilen bir nörotoksin olan BMAA (B-methylamino-L-alanine) üzerinde araştırmalar yapıldığı belirtildi. BMAA dışında kabuklu deniz ürünleri, sardalye ve hamsilerdeki algler tarafından üretilen domoik asit nörotoksini de diğer bir şüpheli olarak görülüyor. Fakat hastalığa neden olan patojen henüz bulunmuş değil.

Gizemli beyin hastalığına neyin sebep olduğuna dair araştırmalar sürüyor. Araştırma ekibi bu konuyla ilgili olarak nörologlar dışında, hayvan bilimi, çevre sağlığı, saha epidemiyolojisi, toksikoloji, mikrobiyoloji, viroloji alanlarında farklı uzmanlarla çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler