Dilipak, Mevlüt Çavuşoğlu’nun skandal fotoğrafını paylaştı!

Dilipak, Mevlüt Çavuşoğlu’nun skandal fotoğrafını paylaştı!

Gazeteci Abdurrahman Dilipak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun İşgalci İsrail’i memnun etme çabalarını gösteren fotoğrafı takipçilerine gösterdi

15 yıl sonra Siyonist işgalci İsrail'e ziyaret gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kudüs'teki Yad Vaşem'e giderek Holokost anıtına çelenk bıraktı. İsrail’e şirin gözükme faaliyetleri kapsamında yapılan faaliyeti, gazeteci Abdurrahman Dilipak da paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda binlerce Müslümanın katili olan İşgalci İsrail’in Cumhurbaşkanı Herzog Türkiye’de resmi törenlerle karşılanmıştı. AK Parti iktidarı yeniden Siyonist İsrail ile sıcak ilişkiler kurma gayreti içerisine girmişken Mevlüt Çavuşoğlu da 15 yıl aradan sonra İsrail’e giderek resmi temaslarda bulundu.

HOLOKOST ANITINA ÇELENK BIRAKTI

Çavuşoğlu bu temasları esnasında Kudüs'teki Yad Vaşem'e giderek Holokost anıtına çelenk bıraktı. Yanan ateşin önünde eğilerek çiçek bırakan Çavuşoğlu’nun bu pozu uluslararası haber ajanslarına da servis edildi. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da bu skandal kareyi takipçileriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler