Devrim Muhafızları, Hürmüz Boğazı'nda İsrail Gemisini Vurdu
İran Devrim Muhafızları, Hürmüz Boğazı'nda İsrail bağlantılı bir gemiyi hedef aldığını duyurdu. Gemide yangın çıktığı belirtilirken, İsrail'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu Donanması, Hürmüz Boğazı yakınlarında İsrail ile bağlantılı MSC Ishyka gemisine insansız hava aracıyla saldırı düzenledi.
ABD'ye ait 6 hava aracı son 24 saatte hedef alındı ve 3'ü tamamen kullanılamaz hale geldi.
İran hava sahasında bir F-15E savaş uçağı düşürüldü ve pilotlardan biri kurtarıldı, diğeri kayıp.
İran Devrim Muhafızları Ordusu Donanması, Hürmüz Boğazı yakınlarında İsrail ile bağlantılı bir geminin kamikaze insansız hava araçlarıyla (İHA) vurulduğunu bildirdi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığının sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada, "İsrail rejimiyle bağlantılı MSC Ishyka gemisine Hürmüz Boğazı menzilinde insansız hava aracıyla saldırı düzenlendi." ifadeleri kullanıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.