Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu’ya desteğini çekti

Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu’ya desteğini çekti

Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Devlet Bahçeli'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya desteğini çektiğini öne sürdü.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısında Devlet Bahçeli'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya desteğini çektiğini iddia etti. Takan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik övgülerini kestiğini hatırlattı.

DEVLET BAHÇELİ TERLİYORMUŞ

"MHP kulislerindeki iddiaya göre; Devlet Bahçeli Süleyman Soylu’nun arkasındaki desteğini de çekti. Bahçeli, yanına gelen ziyaretçiler, Süleyman Soylu’dan bahsedip onu övmeye kalktıklarında çok sinirlenip “Kapatın bu konuyu” diye tersliyormuş." yazan Ahmet Takan, "Odanın içinde Bahçeli’ye bunun nedenini sorma cesaretini gösterebilecek babayiğit olmadığını bildiğimden kaynağıma tahmini sordum. Devlet Bahçeli’nin, Süleyman Soylu’nun bazı operasyonlarından çok rahatsızlık duyduğunu öğrendim!.." ifadelerini kullandı.

İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan'ın o yazısı:

Cumhur İttifakı içinde iç dengelerdeki hassas bir durum, Ankara’daki siyasi gözlemcilerin gözünden kaçmıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir süredir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya övgülerini kesti. Soylu ise son günlerde hızlı bir şekilde en yüksek perdeden Tayyip Erdoğan yağlaması yapıyor!.. Örneklerden kısa bazı alıntılar;

– “Size şu kadarını söyleyeyim. Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin. 2023’te o seçimin akşamı, bugün Amerika’dan, Avrupa’dan Tayyip Erdoğan’a çelme takmaya çalışanlar Allah biliyor ki içimizi, o akşam Tayyip Erdoğan’ın önünde diz çökecekler. “


-“Tayyip Erdoğan’ı hayali 2023 seçimini kazanmak değildir, 2123’ün Türkiye’sini kazanmaktır. Tayyip Erdoğan’ın hayali Marmaray yapmak, Avrasya yapmak, Tayyip Erdoğan’ın hayali biraz önce sürdüğü yerli otomobilimizle milletimizi buluşturmak değildir, Tayyip Erdoğan’ın hayali Anadolu’nun ahlakını bütün dünyaya nakşetmektir.”

-“Allah şahittir, biz de şahidiz. Bugün hak tarafının başpehlivanı Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

MHP kulislerindeki iddiaya göre; Devlet Bahçeli Süleyman Soylu’nun arkasındaki desteğini de çekti. Bahçeli, yanına gelen ziyaretçiler, Süleyman Soylu’dan bahsedip onu övmeye kalktıklarında çok sinirlenip “Kapatın bu konuyu” diye tersliyormuş. Odanın içinde Bahçeli’ye bunun nedenini sorma cesaretini gösterebilecek babayiğit olmadığını bildiğimden kaynağıma tahmini sordum. Devlet Bahçeli’nin, Süleyman Soylu’nun bazı operasyonlarından çok rahatsızlık duyduğunu öğrendim!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler