Derin Saldırılar...

Sevgili okuyucularım iyi günler dilerim ama zor zamanda, dünyanın zor günlerindeyiz.
Şunu söylemek durumdayım konuların, bu noktaya geleceğini kırk yıl evvelden biliyorduk, zaten bizi uzun zamandır takip eden dostlarımız Scope, medya, Tv, sosyal medya bir çok alanda takip ettikten sonra ALP ağbi ne dediysen çıktı dediler, TANRI huzurunda vicdanım rahat söylüyorum.
Bilmeyen insanın verdiği zarar kadar büyük olay yoktur, birde başkasının ağzından duyduğunu biliyormuş gibi topluma sunmak.
Geçen hafta bir dostum gazeteci arkadaş aradı geç saatte akşam, dedi ağbi sende gazeteci sayın hasan Öztürk beyin telefonu var mı.
Vallahi yok. Ama sosyal medyadan tanışırız kaç defa çayını içmem için davet etti, davete icap edemedik hemen alırım kendisinden dedim.
Hasan beye mesaj geçtim sağ olsun niye diye sormadan telefonunu verdi, bende arkadaşıma ilettim, ağbi dedi telefonu sayın MEHMET EYMÜR istedi deyince dikkat kesildim, hayırdır diye sordum?
Bana bir televizyon programından kesit yolladı Hasan Öztürk bey sayın Eymür beye 1990 lı yıllardaki FAİLİ MEÇHUL hadiseleri yüklüyor, KONTRGERİLLANIN başı diyor.
Hasan bey çok sempatik bir arkadaştır güldüm, konuları uzaktan yakından bilmiyor birisi hasan beye bir konudan dolayı gazı vermiş güvendikleri birisi ondan bu şekilde konuşuyor.
KONTRGERİLLA farklı bir faaliyet, KONTRTERÖR farklı bir faaliyet.
Sayın MEHMET EYMÜR beyefendi 1994 yılında MİT müsteşarlığının o dönemde çok emek harcanarak kurulmuş Kontrterör dairesinin başında bulunan aile şeceresi istihbarat ve ordu tarihi kökenli olan bir devlet büyüğü.
Sizlerin çok uğraştığı PKK ve diğer terör örgütlerini yok etmek için terini, kanını, zamanını, yaşamını bu işe adamış devlet düşmanları ile savaşan bir kıymetli birimin başındaydı.
Hasan ÖZTÜRK bey ve onun gibi düşünen bir takım arkadaşlar özellikle 28 şubat döneminde geçirdikleri travmaları önüne gelen herkese mesnetsiz suçlamalar basın önünde isnat ederek insanları yaralıyorlar.
Tabii bu işlerin içinde o dönemde bazı görevini suiistimal etmiş insanlar olabilir.
Farklı birimler MİT dışında güvenlik teşkilatları içinde olabilir, ilk önce bunları iyi araştırıp gazeteci olarak dersinize iyi çalışsanız bu dolmuşlara gelmez daha akil olursunuz.
Aynı konuları beni kaçıran bugünlerin ÖZEL FALİYETLERİNİ götüren arkadaşlardan kafamız çuval içindeyken duydum, anladım o dönemde doğu ve güney doğu Anadolu’da bu terör sıkıntıları içinde büyümüş ailelerin çocukları bize bu soruları ve suçlamaları yapıyor.
Bugünlerde başta ABD olmak üzere ABD+BATI =10 –TÜRKİYE= 0 galip neden?
Her dönemde bu ülkede milleti bir birine düşman edecek argümanı bulmuş olan ABD her zaman kumarhane işletmecisi gibi kazançlı ,TÜRK milleti kaybeden taraftaki kumar oyuncusu.
Birincisi son yıllarda TÜRK ırkına karşı ülke içinde düşmanlık halini yaratan bir akım var ikincisi her konuyu İslam üstünden yorum yapmak gibi bir hadise gerçekleşiyor.
Bu ülkede ve dünyada bu vatan için ölecek dindar olmayan yada, Hıristiyan , Musevi, şaman, ateist milyonlarca TÜRK var.
Hasan beye bur dan tebessüm ederek söyleyeyim VATİKAN devletinde biz HAÇIN altında poz versek sorun olmazda sizde çok bu pozu vermek bu resme girmek isteyen arkadaş var buda konunun ayrı bir noktası.
Değerli gazeteci kardeşimiz muhterem İbrahim Karagül bey kardeşim devamlı bugünlerde HAÇLI SEFERLERİ başladı diye yazılar yazıyor, muhterem İbrahim Karagül kardeşim güney doğu kökenli bir şarkımız var?
Biz seksenli yılların sonuna doğru çok severdik doğulu kardeşlerimizle bu parçayı.
CANEY ,CANEY ,CANEY
İŞTE MEYDANEY
İYİ GÜNÜN DOSTU
NERDESİN HANEY
NERDESİN HANEY.
Muhterem İbrahim Karagül bey kardeşim. Vatikan’da KIRMIZI HAÇIN altında bir resim poz verdiğin zaman HAÇLILAR ile TAPINAKÇILAR ile nasıl savaşacaksın.
Pazartesi bu sefer yine YENİ ŞAFAK gazetesi yazarı sayın HÜSEYİN LİKOĞLU yine sayın MEHMET EYMÜR beye aynı cümleleri kurarak köşe yazısı yazmış, durup dururken ilginç dedim yazanlar bu işleri bilmez acaba kim yazdırıyor.
Hüseyin Likoğlu beye bur dan söyleyeyim sizleri yanıltmasınlar bu bilgileri yazarken.
Bu işler o kadar derin çatışmalardan geliyor sizlerin kalemini kullanmaya çalışan dini bütün insanlar ummadığınız derin yapıların uzantıları çıkar sonra bu işlerde mahcup olmakta var.
Derin devlet olunmaz, derin devlet doğulur. Unutmayın DERİN DEVLETİN hası soğan ekmek yiyerek yeri geldiği zaman hayat mücadelesini verenlerdir, bazen havyarda RUSYA’ ya gittiğimizde yada gelen olursa getiriyorlar yiyoruz, biliyorsunuz havyar RUSYA’ da soğan fiyatına:)
1979 dan beri Sakarya, Adana, Kayseri bölgesinde havyara karşı alerjisi olan çakma milliyetçiler var, İSKOÇYA’ dan emir almadan önünü göremez.
Bir konuyu ek yapayım ben sayın MEHMET EYMÜR için bir savunma yapamam o kendisi bu konulara en iyi şekilde müdahale eder ve kendi savunmasını her yerde yapar.
Benimki kendi bildiğimizi yaşadıklarımızı doğruları aktarmak.
SAYGILARIMLA,
ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.