Denizcilik Sektörüne Güzel Haber! Navis Akademi Sitesi Yayında

Denizcilik Sektörüne Güzel Haber! Navis Akademi Sitesi Yayında

Denizcilik sektöründe önemli gelişme... Navis Akademi online sitesi yayına başladı.

Denizcilik sektöründe güzel bir bilgilendirme sitesi yayımına başladı

www.navisakademi.com .

Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanan Navis Akademi; denizcilik alanında önemli bir ihtiyacı karşılayacak görünüyor. NGazete yazarı Alp Kırıkkanat’ın editörlüğünü yaptığı sitede kendi alanlarında tanınmış uzmanların yazıları yayınlanmaya başladı.

Anılan sitede; denizcilik camiasında önemli görevler üstlenmiş Özkan Poyraz, Levent Akson, Gökhan Esin, Engin Koçak ve Alp Kırıkkanat’ın katılımlarıyla strateji, denizcilik, denizde güvenlik, ekonomi ve kültür konuları işleniyor.

Sektörün ihtiyaç ve taleplerine akademik çözümleri üretmek kapsamında farklı alanlarda makale ve videoları sunuyorlar. Özellikle haftalık yayınlanan denizcilik piyasa yorumları seri ve istikrarlı bir şekilde veriliyor. Ayrıca abonelerine haftalık e-bülten hizmetine de başlıyorlar.

NAVİS Akademi’nin uzmanları, sitenin İngilizce bölümünün çok önemli olduğunu ifade ediyor zira denizdeki önemli rakip ülkelerin, bu alanda tanıtım ve yönlendirmeler kapsamında epey yol aldıklarını belirtiyorlar.

NAVİS’in biri Türkçe diğeri İngilizce olmak üzere iki Twitter ve bir de Instagram hesabı var. Twitter’da @AkademiNavis ve @AcademyNavis, Instagram’da ise @navisakademi ismiyle bulmak mümkün.

Bu farklı ve yeni tasarımın denizcilikle ilgilenen herkes için başvurulabilecek önemli bir kaynak olacağı görülüyor. Pruvaları neta olsun…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler